Mer Sanctum!

  - Annons -

  Nu finns det ännu fler Sanctum-produkter på creativemakeup.se, tre av mina favoriter faktiskt som jag har längtat efter att få visa er! : )

  Det är en ansikstmask, en nattkräm och en punkbehandlande kräm för blemmor. Alla produkterna är helt gudomliga! Speciellt punkt-krämen On The Spot som man applicerar direkt på finnar för att lugna ner dom och få dom att läka snabbare, den är en riktig räddare i nöden för mina stressfinnar som jag har just nu! Miska brukar också använda av den och tycker att den är jättebra.

  Jag kommer skriva fler enskilda recensioner om produkterna inom kort, men kika in på creativemakeup.se så står det redan väldigt mycket info i produktbeskrivningarna. Och så kan ni kika in mitt tidigare inlägg om vilka produkter jag använder för min hudtyp och vad jag har fått för resultat här! : )

  Priserna är kanske lite väl höga tycker nog många av er, men produkterna innehåller 100% naturliga ingredienser och en väldigt hög procent av innehållet är ekologiskt certifierat. Ansiktsmasken t.ex. innehåller 98% ekologiskt ertifierade ingredienser. Även förpackningarna är miljövänliga och nedbrytbara i naturen inom 5 år. Det rena samvetet man får när man vet att det man spolar ner i avloppet dagligen inte gör någon skada alls på naturen, det är verkligen värt pengarna!

  - Annons -

  Dessutom är produkterna oerhört dryga och räcker superlänge, så med tanke på det så är produkterna faktiskt inte speciellt dyra fast det blir mycket pengar på en gång.

  Och för varje såld produkt så planterar Sanctum ett träd, det ni! : )

  Jag har tydliga kategorier i webshopen så att ni enkelt ska kunna hitta det ni söker. Rengöring, ansiktskräm och ansiktsvatten är det jag rekommenderar att man prioriterar, och sedan är det ett stort plus om man kompletterar med peeling och ansiktsmask också! 

  Inom kort kommer ögonkrämer och lite annat också, det är förseningar i min leverans det är därför det tar lite tid.

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelHöstsminkning
  Nästa artikelMörka och ljusa ögonskuggor
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish