Min älskade sminkspegel med lampor

  - Annons -

  Jag får ofta frågor om min sminkspegel med lampor, därför tänkte jag nu skriva lite noggrannare om den! :)

  Chloe & Naomi sminkspegel med belysning

  Chloe är standard-storleken och Naomi är stor. Gå in på Sminkspegel.se för att se hela sortimentet. De finns i flera färger, mönster och storlekar. Till och med konstläder!

  Lamporna ger ett superbra ljus utan skuggor! Det allra bästa är att släcka alla lampor runt omkring i rummet.

  sminkspegel med lampor

  - Annons -

  Vikten av att sminka sig i bra ljus

  Alla har säkert varit med om att man sminkat sig i ett ljus, sedan tittar man i en spegel i ett annat ljus.. Då ser man skavanker på sminkningen som man inte såg alls innan! Detta slipper man om man sminkar i ett ljus utan skuggor.

  Jag inser inte hur stor skillnad det gör förrän man sover någon annanstans och ska sminka sig t.ex. i ett hotellbadrum. Det är svårt även för mig som makeupartist att sminka sig då.

  Dessutom är denna sminkspegel med lampor optimal om man ska fota, jag som sminkbloggar får alltid lika snygga sminkbilder, love!!

  Eller om man bara vill ha en snygg profilbild till Facebook ;)

  sminkplats

  Här är en större sminkspegel med lampor – Naomi salongsspegel. Det är blixtar som skiner i bilden, inte lampor, man behöver inga andra lampor än de på spegeln.

  Lamporna har även dimmer, så att man kan reglera hur ljust man vill ha det. Superbra tycker jag! Är man morgontrött och slår på lamporna på fullt direkt så blir man nästan blind. Men efter 1 minut så har jag alltid på högsta belysningen.

  Stor sminkspegel & Liten sminkspegel

  Här är standard-storleken Chloe:

  sminkspegel med lampor

  Här är den stora salongsspegeln Naomi:

  - Annons -

  stor sminkspegel

  Man kan välja om man vill ha spegeln stående eller hängandes på väggen.

  Klart värt pengarna om man gillar smink/skönhet. Hade jag inte fått den här sminkspegeln i julklapp så hade jag köpt den själv :)

  Billig sminkspegel

  Jag har även denna (adlink) sminkspegel med belysning från Brow Game.

  Rekommenderas om man vill ha en billigare sminkspegel och/eller en sminkspegel som tar liten plats.

  sminkspegel med belysning

  Sminkspegeln med lampor från sminkspegel.se kostar mellan 2300-5400 kronor beroende på storlek m.m. Men den mindre från Brow Game kostar 695:- så det är ett bättre alternativ om man inte är i behov av en proffsspegel.

  Den är inte riktigt lika effektiv, men tillräckligt för att ta bort skuggor! :) Perfekt till en mindre sminkplats eller om man vill kunna plocka fram och tillbaka den utan problem.

  Finns att köpa här (adlink)

  Bara att hojta till om ni har frågor!

  - Annons -

  Läs även: Sminkspegel & sminkbord för den perfekta sminkplatsen

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  13 KOMMENTARER

  1. För mig är det viktigt att ha ett riktigt bra ljus och ljustemperatur…inte för varma som många andra har, man vill ju ett normalt ljus som är så lik dagsljuset som möjligt.
   Jag köpte min sminkspegel på: https://revoltbeauty.se/sminkspegel-belysning/
   Min sminkspegel har 3 olika läge för ljustemperatur (kallt, HD dagsljus och varmt) samt dimmerfunktion. Jag kör oftast på HD dagsljus och nästan max ljusstyrka, men sätter ibland den i varmläge för att få mysig stämning i rummet :)
   Jag har den som heter REVOLT Sminkspegel Hollywood LED med bluetooth högtalare och älskar den!
   Kram!

  2. Hej, jag fick en exakt likadan spegel för ca 3 dagar sen, och då fick man med sig lampor att sätta på. Men redan efter 2 dagar gick en lampa sönder eller ja den slutade fungera, och för en stund sen hände samma sak med 3 andra lampor. så undrade bara ifall det har hänt dig med eller ifall det är nått fel med min hahah. Och ifall de hänt vad du gjorde åt saken.
   Bra blogg förresten :)

   • Hej! Vi har stora sådana här speglar på salongen också, och då var det faktiskt en lampa som slutade fungera (inte själva glödlampan alltså utan hålet) men jag mailade sminkspegel.se och dom svarade att det är enkelt att skruva bort baksidan och sätta fast sladden som lossnat bakom, vilket vi gjorde och det var jätteenkelt och gick på någon minut bara :) Kram!

  3. Måste bara säga att detta inlägget är guldvärd! Har också funderat på att köpa denna sminkspegel men har precis som en annan av de som kommenterat hört att dimmern går sönder lätt. Nu när jag sett ditt inlägg känner jag mig helt säker på att jag ska beställa, för du har väl inte upptäckt något nytt problem? Kram

  4. Hej!
   Jag ver att jag kommenterar sent, men är det inte så att man får lampor med när man köper dem
   På hemsidan? :)
   Fin blogg! :D

  5. Hej
   Hittade detta inlägg när jag googlade om sminkspegel.se :-) Perfekt att jag hittade det då jag tänkt beställa den spegeln du har, min fråga är vilken watt LED lamporna du köpt till den är på?

   • Hej! Vad roligt! Jag minns faktiskt inte, och jag har slängt kartongerna och det står inte på själva lampan heller. Men jag vet att Sminkspegel.se ska börja sälja led-lampor också, men det ser inte ut som att dom har kommit igång med det än. Men dom brukar vara snabba på att svara på mail så testa maila och fråga? :)

  6. Hej!! :) Läste din blogg och hittade detta inlägg, är så sugen på att beställa denna spegel och har sett en på youtube som har haft problem med sin spegel och behövt skicka tillbaka tre gånger för att dimmern har slutat fungera. Hade hoppats du kunde svara på om du haft några problem? :) Hade varit jättetacksam att veta då jag är lite osäker på om jag ska beställa, är ju ändå lite pengar! :)

   Kram

  7. Hej på dig du vackra!!
   Vet att detta är ett äldre inlägg men hoppas att du svarar!!
   SNÄLLA ,kan du säga vad denna underbara sminkspegel heter exakt?
   Jag hittar den inte:(!
   Jag ber till gudarna att den finns kvar.
   Jag är ingen professionell el blogg sminkerska men den är SÅ fin:)!
   Vore MKT MKT tacksam för svar!!!!
   Ha en toppnamn sommar
   Kram Sasha

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish