Det blir ett kort söndagsinlägg denna vecka för jag ligger nedbäddad i sängen med hög feber och passar på att skriva lite medan alvedon- och iprenblandningen har kickat in som bäst. Det har inte varit min mest produktiva vecka då halva har bestått av sjukstuga med hög feber och “halsfluss” igen. Usch alltså.

Men en liten uppdatering får ni i alla fall!

Anställningsintervju
I måndags träffade jag en tjej som sökt jobbet som Lisas ersättare (vår makeupartist Lisa blir mammaledig i maj) och dessutom gjorde hon provmakeup på en modell som ett arbetsprov.

Innan jag startade företag så tänkte jag ibland på hur häftigt det skulle kännas att ha arbetsintervjuer, snacka om vuxenpoäng. Men i verkligheten visade det sig att det inte är en särskilt “häftig” upplevelse haha. Men visst är det roligt! :)

Hon var jätteduktig! Vi har lite mer detaljer att se över med schema o.s.v. innan någonting bestäms dock så inget är helt spikat än.

Jag har börjat skriva bok!
Haha alltså denna spontana idé som jag plötsligt bara satte mig med härom kvällen – författare hörrni, skulle jag kunna bli det tro? ;)

Jag startade min blogg den 6 januari 2009 vilket alltså är 10 år sedan! Nästan synd att jag inte tänkte på det tidigare, vi borde ju haft något typ av jubileum här i bloggen haha. Så många ord har skrivits i mina dagar! Sen är det ju inte alls på samma sätt som en bok, i bloggen skriver jag exakt som jag pratar, men grunden är att jag älskar att skriva! Det är svårt att beskriva vad boken handlar om utan att avslöja för mycket, för jag har ju inte kommit så långt, men det är typ “mystisk spänning” skulle man kunna säga.

Och framför allt så har jag en romantiserad bild av själva arbetet att skriva en bok. Grotta ner sig i en story och vara helt i sin egen bubbla samtidigt som man sörplar te och knappar på tangentbordet. Mys! Sen om den blir publicerad eller omtyckt är egentligen inte själva poängen. Man skriver ju inte en bok för att bli rik utan för att det är roligt, tänker jag.

Men om boken faktiskt skulle gå bra så är det ju en schysst extrainkomst, för jag ser ju inte att det någonsin skulle bli mitt heltidsyrke utan när boken är skriven så är den skriven och sen kan man ju jobba 150% med någonting annat igen :)

Blir ni nyfikna? Jag tycker det skulle vara såå kul att spela in ljudboken sen men vet inte om folk orkar med min röst i en hel bok haha. Ja nu spinner jag vidare lite väl långt, jag har skrivit typ 2 sidor och är inte ens helt 100 på när jag kommer göra färdigt den. Allt är en fråga om tid och prioritering!

Förutom måndagen så har jag jobbat hemifrån hela veckan. Slarvigt hår, myskläder och glittrig partymakeup är då inte en helt ovanlig syn ;)

Testar nyheter
I veckan har jag dessutom fått hem nyheter från flera olika märken som jag ska sätta på prov och se om de kvalar in i vårt sortiment på Creative Makeup!

This I love… testa produkter alltså, jag tröttnar aldrig!

Exempelvis har Eco by Sonya kommit med nyheter men vi har dragit ner på hudvård och satsar mer på makeup så jag sa nej till att testa, men dom är så självsäkra på sina produkter att dom skickade ändå – för så fort jag testar dom så kommer jag ändra mig haha. Riktigt spännande då ju! Första intrycket är i alla fall hur bra som helst!

Så här fin spegelhylla har jag i badrummet nu! Pixi Glow Tonic i lyxig pumpflaska till vänster och mina nya ekologiska produkter från Eco by Sonya till höger. Finfint!

… Och alla Pixiprodukter åkte ner i snön när botten på min pappkasse gick sönder, så kan det gå om inte haspen är på! :)

Jag har pysslat med massa annat också men det får räcka så för denna vecka, nu ska jag bädda ner mig igen för imorgon kan jag inte vara ledig så nu ska jag kurera ordentligt.

Kram på er ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here