Min naturliga hårfärg

  - Annons -

  ”Hej Helena! Jag blir jätteinspirerad varje gång du lägger ut inlägg om hårfärger och skulle gärna önska mer sånna inlägg. Jag har en fråga, den bottenfärgen du har i håret nu, är det din naturliga hårfärg? Eller har du hemmafärgat botten under tiden du väntar på att det turkosa ska gå ur helt? Vad är det i sådana fall för färg? Vore kul att se dig helt i din naturliga hårfärg, har du någon gammal bild på det? :-) Kraaam!”

  Åh vad kul att dom inläggen uppskattas :)

  Jag har inte lagt i en bottenfärg alls utan hela överdelen av håret är min naturliga färg. Sist jag var hos frisören var (fick en chock nu när jag kollade) mars 2017, så över ett år sedan! Då såg jag ut så här efter frisörbesöket.

  Men det är faktiskt lite kul att denna fråga kommer precis nu, för bara här om dagen insåg jag att mitt hår vuxit ut så långt nu att underhåret inte har någon blekning kvar alls i topparna, det är utvuxet och bortklippt. Så om jag drar bak allt överhår så ser jag hur jag skulle se ut i bara min naturliga hårfärg!

  Här ser ni en 100% naturlig Helena:

  - Annons -

  Jag var blond när jag var yngre men nu är det riktigt mörkt faktiskt!

  Om jag trivs? Faktiskt inte ett dugg haha! Men jag tycker det bara är skönt att jag inte trivs i min naturliga hårfärg, för jag tycker det är så kul mer just hårfärger och hade jag haft en superfin naturlig färg så hade jag varit mer rädd om den. Typ ”om jag färgar nu så tar det flera år innan jag blir helt min egen hårfärg igen”.

  Det är ju absolut inget fel på färgen men den känns bara för tråkig för min personlighet. Jag trivs mer i rosa! :)

  Jag tycker jag ser så ung ut? Helena 13 år :)

  Det är nästan på dagen exakt 5 månader sedan jag färgade håret turkost nu, i november gjorde jag det, och IDAG fick jag bort som sista resterna med hjälp av L’Oréals nya remover för washout-färgerna. Jag fotade bilder på det så ni ska inom kort få se hur hela mitt hår ser ut nu och hur det såg ut före avfärgningen.

  Nu är min nya plan att boka in en frisörtid fort som attan! Bleka balayage och permanenta små-lockigt är min nya fix-idé ;)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish