Min pojkväns rakhyvel

- Annons -

Här om dagen fick jag frågan “vilka tre produkter skulle du aldrig klara dig utan?”. Det är en väldigt vanlig fråga som då och då byter svar eftersom man får nya favoriter hela tiden.

Men när jag stod i duschen nyss så började jag fundera, och antingen känner många igen sig nu eller så tycker ni att jag är helknäpp, men en produkt jag skulle ha svårt att klara mig utan är min pojkväns rakhyvel!

1. Killrakhyvlar är enligt mig mycket bättre än tjejrakhyvlar
2. Det är otroligt tråkigt att lägga pengar på nya rakblad
3. Vilket resulterar i att mina egna rakhyvlar alltid är slöa på tok för länge då jag alltid tittar på den och tänker “snart ska den bytas, men det behövs inte riktigt än”

Jag rakar ju så små områden så min pojkvän märker ändå ingen skillnad på rakhyveln om jag smyglånar den eller inte, men jag själv har alltid en grymt bra och vass rakhyvel till hands i duschen utan att lyfta ett finger! Man får ju inte vara dum ; )

Rakhyvel från Gilette och shaving gel från L300 är det jag (vi) använder för tillfället : )

- Annons -
Föregående artikelSkonsam hårsnodd
Nästa artikelFärga ögonfransarna med Depend
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Split Ender Pro – för slitet hår och kluvna hårtoppar

Här kommer en recension av Split Ender Pro som är en apparat för slitet hår och kluvna hårtoppar. Den är så cool! Ibland sitter man...

Dip-in nagellacksborttagning i burk (recension)

Jag älskar dip-in nagellacksborttagning, det är så himla smidigt ju! Flera märken har "dip-in nail polish remover" och jag har testat lite olika, men just...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish