Min största hemlighet

- Annons -

Jag ser att min största hemlighet har blivit avslöjad och sprids nu på sociala medier  – jag är egentligen 72 år gammal!helena 72 år

Hahahaha, jag blev taggad i den här bilden på Instagram och fick mig ett gott skratt! :) Det är en person som såg denna annons på en hemsida och undrar om någon verkligen går på det här, och det undrar jag också!

Falsk marknadsföring är ju egentligen ingenting att skratta åt, men det här är liksom så mycket över gränsen att det inte går att göra annat haha. Det är ju inte som när mina Revitalash-bilder snoddes för att marknadsföra ett helt annat fransserum eller så :)

Kunde inte låta bli att googla och hittade även denna bild:

f0c0b0e0d4e298bfd63ca7774120b416

- Annons -

40????? Taaaack för den Dr OZ ;)

- Annons -
Föregående artikelRituals Xiu Xi Massageolja
Nästa artikelGrön vardagssminkning
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

2 KOMMENTARER

    • Men gud vad roligt haha!! Hur stora är oddsen att man råkar se just den flyern också? :) Undrar hur många konstiga ställen ens ansikte finns på egentligen, utan att man kommer få veta det :)

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish