Rituals Xiu Xi Massageolja

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Igår fick jag hem ett pressprov med produkter från Rituals nya Tao-serie. Det är en kollektion som fokuserar på balans mellan Yin och Yang, och ger lugn till dig som har en hektisk livsstil!

  Igår testade jag massageoljan Xiu Xi på Miska, och eftersom jag inte planerar fler massager inom den närmaste tiden (haha) så tänkte jag redan nu ge min recension :)

  Den nya Tao kollektionen med lugnande Vit Lotus, svalkande Kinesisk mynta och lugnande Yi Yi Ren har designats för att skapa balans i ditt hektiska liv. Den lugnande massage- och kroppsoljan Xiu Xi är berikad med Vit Lotus och fukten från Yi Yi Ren.

  Egenskaper
  Jag är inte så mycket för “vanlig” massageolja annars, det känns som massa syntetskit som bara är till för att skapa glid liksom. Då använder jag hellre body butter eller nått om jag inte har en annan olja hemma.

  Men det här är en mycket återfuktande och närande massageolja som mestadels består av olja från vindruvor och mandel, toppenbra för torr och narig hud!

  - Annons -

  Förpackning
  Oljan kommer i en snygg grön pumpflaska och det tycker jag är jättebra, hatar oljor där det bara är en kork med stort hål så att man nästan alltid råkar ta för mycket. Varför finns det så många oljor med sådana flaskor? Helt orimligt. Men den här är jättebra! Innehåller 100 ml.

  Doft
  Åh jag älskar doften, jag blir lugn av bara den och skulle typ behöva en sån här doftolja hemma känner jag :) Kan inte alls beskriva den med ord, den doftar lite “Rituals” om man kan säga så haha. Doftrik utan att bli stark, harmoniskt!

  Användning
  Oljan är jättebra som massageolja, den glider bra utan att vara kladdig eller jobbig! Två tummar upp :)

  Det står att det främst är en massageolja men funkar även som kroppsolja, och jag förstår varför för den är väldigt skön på huden och man känner sig supermjuk efteråt (jag har smort in hela kroppen för att testa). Jag tycker att den går in i huden perfekt snabbt för att vara en massageolja, man vill ju inte att det går in för snabbt i huden då, samtidigt som man inte vill vara hal som en ål efter heller. Men som kroppsolja vill jag ha en som går in supersnabbt i huden, och det gör inte denna.

  Sammanfattning
  En underbart härlig, väldoftande, mjukgörande och underbar massageolja som känns lyxig och lugnande, perfekt både till sig själv och som present till någon man tycker om! Dock inte helt optimal som kroppsolja, men det funkar.

  Miska som fick massagen sa också att han gillar den, oljan alltså, eller ja, massagen med :)

  Oljan kostar 159 kronor och finns att köpa HÄR!

  Hoppas ni får en underbar kväll ♥

  - Annons -
  Föregående artikelClassic smokey eye tutorial
  Nästa artikelMin största hemlighet
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish