Mint-glitter i ögonvrån

  - Annons -

  Det här mailet fick jag efter att vi publicerade Mood Wood Natural Glitter i webshopen:

  “Såå fina glitter ni har fått hem på Creative Makeup, såg dom på er instagram och gick genast in på din blogg och kollade dina fina sminkningar! Jag har en fråga, du har skrivit att du använder nyansen Mint i ögonvrån som vardagssminkning ganska ofta, när du inte sminkar dig för att visa oss i bloggen. Kan du inte visa bild på det också? Tack!”

  Självklart kan jag visa det! Det är ju inte så mycket steg att visa med en glitter-dutt i ögonvrån så jag fotade inte steg för steg, men om ni missat mitt inlägg om hur jag fäster glitter så hittar ni det i detta inlägg :)

  Att dutta lite glitter i ögonvrån livar upp sminkningen enormt och är såå enkelt! I detta inlägg kompletterade jag med röda läppar också!

  Och för att vara så enkelt så får jag ovanligt mycket komplimanger för denna sminkning varje gång jag har den, jättekul! En av mina kunder sa “Vilken fin sminkning du har, det är liksom mycket finare än vanligt glitter!” :)

  - Annons -

  Färgad ansiktsprimer – glo Tinted Primer spf 30 (Medium)
  Concealer – Pixi Pat Away Concealing Base (1 Cream)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder

  Ögonbryn – glo Micro Brow Liner (Ash)

  Läppenna på hela läpparna – Benecos Natural Lip Liner (Red)

  Glittret är verkligen svårt att få fram på bild, det blir mer grusigt än bling-bling hehe.

  Glitter: Mood Wood Natural Glitter (Mint) fäst med Kryolan Cake Liner Sealer.
  Mascara: Magnetic lash mascara på överfransarna

  Runt ögonen har jag ingenting mer i sminkväg men min svarta lashliner (eyeliner i fransroten) och min ljusa inliner (längs nedre vattenlinjen) är tatuerade.

  - Annons -

  Me like!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish