MissLisibell – Sminka sig som barn

  - Annons -

  Har ni hört talas om Lisa Jonsson, eller MissLisibell som hon kallar sig själv? Hon är en väldigt sminkintresserad tjej, som har en egen sminkblogg och lägger upp massvis med sminkvideos på Youtube med över 25 miljoner visningar.

  Det ”annorlunda” är att hon bara är 12 år gammal (tror hon var ännu yngre när hon började) vilket imponerar många, speciellt tjejer i samma ålder, medan andra blir oroliga och lite provocerade av hennes unga ålder.

  MissLisibell - Sminka sig som barn

  MissLisibell - Sminka sig som barn

  Jag kom in på Misslisibell idag via denna artikel, som handlar om tjejers utseendefixering trots sin låga ålder. Mamman som skriver artikeln har en 8-årig dotter som både vill sminka sig och använda bh.

  - Annons -

  Det kändes lite chockerande först att höra Misslisibell eller Lisa prata om att vara ”singel” och så lägger hon foundation på sin redan fläckfria hy som inte fått en enda finne än. Men när jag tänker tillbaka på mig själv i den åldern så känner jag igen mig mycket! När jag började sminka mig så var jag också 11-12år, och fick min första kyss i samma ålder :)

  Jag tycker att Lisa är häftig och verkar inte ta sig utseendefixering ”över huvudet” utan verkar bara ha kul! Jag har skrivit ett tidigare inlägg som handlar om barn och smink som ni kan läsa här.

  Dock är jag lite rädd för signalerna som sänds ut till alla andra tjejer runt omkring, som kanske inte är lika självsäkra.

  Mest av allt är jag lite nyfiken på vad ni har att säga om detta? :) Är det helt galet, eller känns det bara så för att vi själva inte minns hur det var när man själv var 12?

   

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish