Mood Wood Natural Glitter (Glittersminkningar)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Äntligen finns denna nyhet i min webshop Creativemakeup.se! Miljövänligt glitter! :)

  Dessa naturliga glitter från märket Mood Wood är gjort av trä och är biologiskt nedbrytbart i naturen och dessutom 40% mjukare än plastglitter vilket gör det mer skonsamt mot huden.

  Glitter av trä, kan det verkligen glittra så mycket?? Svaret är jaa! Det glittrar jättefint och får extra mycket effekt tack vare att kornen är olika storlekar, jag älskar det!

  En bild där jag håller i förpackningen så ser ni tydligare hur storleken är. Den innehåller 10 ml.

  - Annons -

  Vad är Mood Wood Natural Glitter?
  Strålande glitter i flera färger som är biologiskt nedbrytbart i naturen!

  • Tillverkad av hållbart FSC trä
  • Minimerar konsumtionen av mikroplast och tungmetaller
  • Optimerad reflektion
  • Biologiskt nedbrytbar i naturen

  Detta glitter är gjord av cellulosa från hållbart FSC trä (ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till miljö och människor) och ett fantastiskt alternativ till plast-glitter som vi inte vill ha i naturen.

  Förpackning
  Förpackningen är en liten flaska, jag brukar stoppa penseln rakt ner men man kan också enkelt hälla ut litegrann på en bit papper.

  Hur applicerar man lösglitter? 
  Jag använder Kryolan Cake Liner Sealer, det ser ut som vatten men är till för att göra cake eyeliners vattenfasta (vilket dom inte blir om man blandar med vanligt vatten). Men sen kom jag på själv att den fungerar exemplariskt för att fästa lösglitter! Bättre än t.ex. Make Up Store Mixing Liquid för den kan jag inte ha under ögonen utan att ögonen tåras, den är så stark. Men den här är inte ett dugg stark för mina ögon.

  Jag tar en droppe Cake Liner Sealer (enkel pipflaska) på handryggen, doppar en platt pensel i det (eller en eyelinerpensel om jag ska göra en glittereyeliner) sen doppar jag den fuktade penseln försiktigt i glittret och duttar sedan på ögonlocket. Sen sitter det som ett smäck från morgon till kväll!

  Jag kan göra en steg för steg på detta snart :)

  Mood Wood har också en ekologisk glitterprimer som man kan fästa med – jag måste ha lite mer tid för att sätta den på prov dock för jag fick hem glitterburkarna lång tid före. Så vi får se om den kvalar in i sortimentet sen den också!

  - Annons -

  Nyanser
  Glittret finns i 6 st fina färger!

  Mint – Ljust glitter i mintgrön ton
  Blue – Ljus, isblå färg
  Purple – Rosé, färgen heter lila men jag skulle kalla den roséguld
  Multi color – Flera nyanser i samma, blir en jättefin effekt!
  Silver – Strålande silverglitter
  Gold – Strålande guldglitter i en guldton som går mer åt gul än orange.

  Fina va? :)

  Ni har sett detta glitter i flera looker den senaste tiden, här är en del av dom:

  Purple & Gold – Här har jag använt nyansen Purple på ögonbrynen och Gold i mitten av ögonlocket.

  Steg för steg hittar du i inlägget Purple eyebrows & Golden eyelids.

  Blue – Det blåa glittret på ögonlocket och under ögat.

  - Annons -

  Steg för steg hittar du i inlägget Blue glitter makeup.

  Multi Color – Här har jag använt glittret med fler nyanser i samma, så fint!

  Steg för steg på denna sminkning hittar ni i inlägget Glitter Cut Crease.

  Multi color – Det flerfärgade glittret lagt ovanpå en turkos eyeliner!

  Steg för steg hittar ni i inlägget Glitter eyeliner steg för steg.

  Gold – den här sminkningen har blivit en av mina favoriter faktiskt!

  Steg för steg hittar ni i inlägget Burgundy & Golden smokey eye.

  Blue & Purple – I denna sminkning har jag använt blå ytterst på ögonlocket och rosé/lila i ögonvrån samt runt blommorna.

  Steg för steg på denna hittar ni i inlägget Blommig Midsommarsminkning.

  Jag blev lite chockad nu när jag letade igenom inläggen och såg att jag inte hade nyansen Mint i några av sminkningarna för det är ju den jag använder mest! Men så kom jag på att det alltid är den jag använder dom dagarna jag inte gör en blogg-sminkning, då blir det bara bas, mascara, läppstift och sen mintgrönt glitter i ögonvrån :) Enkelt och så fin!

  Hojta till om ni har några frågor ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  1. Åh dom här är såååååå fina! Och fick igen lite nya tips på hur man kan använda glitter.
   Kan knappt vänta tills jag får fingrarna på dom här härligheterna!

   Kram från sös Tupu

  2. Alla dina senaste sminkningar är så fina! Älskar dem där basen är neutral men det händer något runt ögonen.:) Vad har du använt för bas till dem förresten? Ser perfekt ut.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish