Mot Kap Verde!!!

  - Annons -

  Hej underbara fina ni! Jag är på så oerhört bra humör just nu för vet ni vad? Jag och Miska är på väg till Kap Verde!!!

  Vi kommer vara borta i 2 veckor och jag har varit flitig och tidsinställt en sminkning om dagen till er, vilket är totalt 15 sminkningar! Visst är jag grym? : ) Jag tog nog inte en enda ledig dag under sommaren, så det här ska bli såå skönt!

  Jag ska försöka att publicera lite fler inlägg där borta också, lite tips och en och annan semesterbild kommer jag bjuda på om ni är nyfikna? Hur mycket det blir beror lite på hur bra Internet vi har där vilket man aldrig vet i förväg, på vissa hotell är det ju så segt att man knappt kan ladda upp en bild. Men det återstår att se!

  Hur som helst så kommer bloggen alltså inte stå helt tom, men uppdateringen blir inte lika intensiv som vanligt och framför allt kommer jag inte svara lika flitigt på kommentarer. Webshopen kommer dock rulla på så det går bra att handla som vanligt! Min syster Malin kommer sköta beställningarna, så om leveranstiden inte ä exakt lika snabb som det brukar så vet ni varför, men den kommer fortfarande vara snabb : )

  Nu sitter vi på Arlanda och äter lite frukost, och alldeles strax hoppar vi på planet! Här är vårt hotell som ligger precis vid havet:

  - Annons -

  KAPODJO1007_2_30KAPODJO1011_2_30KAPODJO1013_2_30

  Visst blir ni lite avundsjuka?? ; )

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish