Möte och noll batteri

  - Annons -

  Hej på er!

  Min måndag började med ett långt möte och sen upptäckte jag att jag glömt min dataladdare hemma, och min dator är helt död. Så nu skriver jag på Miskas bara för att säga varför det ekar tyst här inne i bloggen…

  Men jag kommer åka hem tidigare och blogga hemifrån istället när jag fixat lite saker här, så jag återkommer lite senare idag när min dator fått i sig lite ström :) För just nu har jag ingen tillgång till bilder eller liknande som jag kan blogga med.

  Hörs lite senare, men hoppas ni har haft en härlig start på den nya veckan! :) ♥

  IMG_8342_111

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish