Nagellack i lucka ett!

  - Annons -

  Det är inte bara ni som får öppna julkalender idag, jag blev såå glad när jag tittade upp från sminkbordet och kom på att jag äntligen får öppna första påsen ur Yves Rochers julkalender som suttit på väggen i över en månad! :)

  Det här med julkalender är verkligen en bra uppfinning, tänk att ha en årskalender! En ny produkt varje dag i ett helt år. Det ska jag skriva upp på min bucket list!

  IMG_1799_111

  Julkalendern säljs inte längre, men innehållet gör det och första luckan innehöll en jättefint gråsilvrigt nagellack som jag målade på mig direkt!

  IMG_1779_111

  Nyansen heter Anthracite Perlé* och kostar 49 kronor på Yvesrocher.se. Snygg va? Heltäckande efter bara ett lager (orkade inte ta bort nagellacket jag hade innan, men det täckte knallrosa väldigt effektivt haha). Borsten är bred och enkel att måla med, nagellacket blir jämnt och snyggt och torkar snabbt. Finns absolut inget att klaga på! :)

  - Annons -

  IMG_1793_111

  En riktigt härlig vinterfärg!

  IMG_1777_111

  Supernöjd tjej!

  Nu ska jag använda dom här klorna och skala clementiner, finns inget jag är bättre på än det ;) Dom brukar ju vara så djävulskt goda den här årstiden, så om dom inte är det nu så blir jag lite ledsen faktiskt #högaförväntningar

  Håll tummarna, och ha en supertrevlig kväll allihopa ♥

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish