Wunder Brow – ögonbryn som håller i flera dagar

- Annons -

Wunder Brow är en produkt som man fyller i ögonbrynen med för att få ögonbryn som håller i flera dagar! Jag har satt den på prov och tänkte visa den för er nu :)

Jag fick hem den i ett pressutskick.

IMG_0635-2_111

Vad är Wunder Brow?

Det här är helt enkelt en färgad kräm som torkar och sätter sig hårdare på huden än vanligt smink. Det står på produkten att den innehåller hårliknande fibrer som ger ett naturligt bryn-resultat, men dessa fibrer ser jag inte skymten av i produkten, det är en färgad kräm enligt mig.

Varför använder man Wunder Brow?

- Annons -

Den ger ett mer hållbart resultat än vanligt smink och ska hålla i flera dagar. Perfekt om man har någon lucka i brynen som man vill fylla i, eller om man vill fylla i hela formen men inte orkar/har möjlighet att göra det varje morgon.

Färg

Färgen jag har heter Brunette och jag är inte 100% förtjust i tonen faktiskt, men produkten finns i fler färger också. Det här är en ljusbrun naturlig färg som passar personer som vill ha ganska ljusa bryn, men den heter Brunette och ser väldigt mörk ut på produktbilden på hemsidan, så det är ganska missvisande. Men den finns i både mörkare och ljusare.

IMG_0638-2_111

Applicering

Börja med att tvätta ansiktet, och smörj inte in dagkräm på området precis runt brynen. Det ska vara helt rent och fritt från olja för att det ska fästa bra. Applicera därför Wunder Brow innan du sminkar dig.

Det står i beskrivningen att man ska lägga på färgen direkt på brynet med penseln som medföljer i förpackningen, och sedan borsta brynet med en ren mascaraborste. Men det kändes som bäddat för ett dåligt resultat, det är så himla mycket kräm på penseln att det inte skulle bli snyggt, speciellt om man som mig inte har så mycket strån att det bara är att ”borsta i” produkten.

Jag tog en servett och målade lite av krämen på den, sen tog jag en separat sminkborste och tog krämen från servetten istället. Man har mer kontroll om man inte har så mycket på penseln.

Man kan antingen skulptera ett helt bryn, har man en smal pensel kan man enkelt göra små hårstråliknande streck också. Eller så kan man dutta i på områden där det behövs. Jag fyllde i hela brynet tunt med lätta drag med penseln, hade inte så mycket tid men det blev snyggt ändå. Ganska lättapplicerad måste jag säga.

Låt färgen torka i 2 minuter innan du börjar sminka dig/går ut i regnet. Den måste fixeras i två minuter, och innan det går det att torka bort och ändra om formen om man målat fel.

Resultat

Det är svårt att tro att en flytande kräm kan se naturlig ut, men jag tycker resultatet blev väldigt snyggt! Testade att måla ett bryn på handleden också där jag inte har några strån alls att gå efter, och då är det så klart svårt att få det lika naturligt men lägger man lite tid så blir det snyggare än med många vanliga pennor i alla fall :)

wunder brow före och efter

- Annons -

Min tatuering har bleknat ganska mycket som ni ser, då är det bra med lite extra färg!

Hållbarhet

Brynet jag hade på handleden var lika snyggt dagen efter, trots att jag tvättat händerna flera gånger (men inte gnuggat precis på det målade brynet). Dag 3 syndes det fortfarande men var svagare i färgen. På kvällen dag 3 tog jag en lång dusch och då försvann även det brynet.

Och anledningen till att jag börjar prata om brynet på handleden är för att det är ett område som får utstå ganska mycket påfrestning under dagen, samtidigt som man ser tydligt exakt hur mycket färg som är kvar. Jag har ju inte bara strån på mina riktiga bryn utan även lite tatuering, och eftersom färgen på Wunder Brow är ganska ljus så var det svårt att veta hur mycket som var kvar.

Resultatet på brynen kändes nämligen inte lika hållbart, vilket dels beror på att så fort färgen blivit svagare så var det svårt att se p.g.a. min bryntatuering. Dessutom sminkar jag ju mig väldigt mycket, och tvättar bort ögonsminket med makeup remover som tar bort även vattenfast smink. Så jag tror att brynfärgen rök lite av det också.

Sammanfattning Wunder Brow

En produkt som jag tycker är smart och kan rekommendera för personer som inte sminkar sig lika mycket som jag, och som därför inte tvättar området kring ögonen lika mycket. Eftersom hållbarheten inte är lite bra om man har kraftiga rengöringsprodukter. Men bra för personer som antingen inte sminkar sig mycket alls utan bara vill fylla i lite luckor i brynen, eller som sminkar sig lätt så att det är enkelt att tvätta bort, men som inte vill behöva fylla i formen varje morgon.

Eller personer som inte har någonting emot att sminka sig varje dag, men vill ha en brynprodukt som verkligen sitter superbra hela dagen ändå :) Då kan man fixa brynen på kvällen innan och prioritera sömnen på morgonen istället!

Wunder Brow - ögonbryn som håller i flera dagar

Här är jag osminkad med bara ifyllda bryn! Och sminktatueringarna så klart ;) och ja jag ska fylla i mina läppar en gång till, det har inte velat fästa ordentligt på ena sidan :)

Wunder Brow finns att köpa Nordicfell.se (adlink). Hojta till om ni har några frågor eller funderingar. :)

Om ni är intresserad av ögonbryn så kan jag tipsa om mitt inlägg om att plocka olika ögonbrynsformer!

- Annons -

Kram på er ♥

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish