Nordic feel Beauty Tools

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  För ett tag sedan fick jag hem prover på fem sminkborstar från Nordicfeel Beauty Tools, som alltså är Nordicfeels egen sminkborstserie!

  Jag har testat dom och tänkte nu dela med mig av min recension :)

  IMG_3951_111

  Natural Eye Brush* är den av alla borstar som jag gillar mest! Perfekt för att tona ut ögonskuggor och få fina uttoningar i globlinjen, jättebra till sotiga ögon. Den är mjuk men fortfarande kompakt så den klarar av att flytta pigmenten samtidigt som uttunningen blir mjuk och fin. Jättebra!

  Kostar 79 kronor, gjord av gethår.

  - Annons -

  IMG_3948_111

  SOS brush* är en platt borste som går att använda till lite olika områden, bäst är sådana här borstar till concealer och ögonskuggsprimer tycker jag. Krämiga produkter som appliceras på små områden helt enkelt. Den är len och mjuk, men har fortfarande bra stadga.

  Kostar bara 25 kronor och är gjord av syntethår.

  IMG_3940_111

  Angled Blush Brush* är en snedställd rougeborste som enligt in smak är lite för liten för rouge, jag föredrar borstar som är lite mer fluffiga för att få en rougen så jämn och fin som möjligt. Däremot är denna väldigt bra om man vill framhäva kindbenen med solpuder! Då är det bara bra att den är lite smalare. Hade gärna kunnat få vara lite mjukare också, men den är väldigt bra ändå.

  Kostar 99 kronor och är gjord av gethår.

  IMG_3935_111

  Flat Top Foundation Brush* är en rund borste som är helt platt på toppen, och är till för att applicera flytande foundation. Otroligt mjuk, len och skön, enkel att jobba med. Jättebra!

  Kostar 99 kronor och är gjord av syntethår.

  IMG_3926_111

  - Annons -

  Every Day Kabuki Brush (big)* är en kabukiborste som tyvärr inte gör mig imponerad. Det är viktigt med en väldigt mjuk kabukiborste för ett bra resultat, och för att inte irritera huden då man använder denna i hela ansiktet varenda dag. Den här är relativt mjuk när man gör masserande cirkelrörelser, men jag som gillar att dutta lite med borsten där man vill ha mer täckning tycker då att den kan kännas ganska stickig mot huden.

  Dessutom tappar min en hel del strån vilket inte är så roligt.

  Kostar 135 kronor och är gjord av gethår. Inte värd pengarna enligt mig.

  IMG_3931_111
  Sammanfattning – Bra och fina sminkborstar (förutom kabukiborsten som inte föll mig i smaken) som gör sitt jobb och funkar bra till det dom är till för. Ögonskuggsborsten blev min favorit! I helhet känns dock inte kvalitén så hög, så jag tycker nog att priset är lite för högt på borstarna över 79 kronor. Det känns inte som lyxborstar om man säger så.

  Och jag personligen försöker hålla mig ifrån borstar med äkta hår så mycket som möjligt. Ologiskt kanske då jag inte ens är vegetarian, men det känns ändå bättre att inte ha djurpäls i ansiktet varje dag :)

  Hoppas recensioner var till hjälp. Ha en trevlig kväll! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish