Nouriche by Revitalash

  - Annons -

  My sa…
  Hej undrar ifall du vet om dom fick ta bort ett ämne från revitalash som dom fick gör med neulash?

  Ögonfransnäringen Neulash innehöll ett ämne som var testat på djur och blev därför helt förbjuden. Då gjorde man en grundlig inspektion på alla fransserum och hittade ett ämne i Revitalash som inte är klassat som kosmetika i Europa, utan står som läkemedel. Detta är i sig inget konstigt (tycker jag) eftersom det är en läkare som tagit fram Revitalash för att hjälpa cancerpatienter att få tillbaka sin hårväxt.

  Revitalash blev alltså inte förbjuden, alla återförsäljare fick sälja slut på sitt lager men kunde inte köpa in fler. Istället kom Revitalash ut med en ny fransnäring – Nouriche by Revitalash. Jag har testat den, men fick inget resultat alls tyvärr, varken dåligt eller bra.

  Jag tänkte då ”hängde det verkligen bara på den där ena ingrediensen?” , eftersom den första fransnäringen gav mig så himla bra resultat.

  Men nu när jag läser lite närmare så är Nouriche en helt ny formula. Då är det inte lika underligt längre, eftersom ögonfransnäringar fungerar väldigt individuellt. En person kan få superbra resultat av ett märke, medan en annan till och med kan få en allergisk reaktion.

  - Annons -

   

  Såhär står det på hemsidan:
  ”Detta är en helt ny formel. Nouríche™ lägger inte endast tonvikten på att skapa de mest luxuösa fransarna, utan också på verkliga problem som att bekämpa aktiviteten av fria radikaler på ögonfransarna som uppstår på grund av miljöpåfrestningar. Dessutom har en prioritet under utvecklandet av denna unika blandning varit åtagandet av att tillhandahålla kompromisslösa nivåer av återfuktare och balsam i Nouríche.”

   

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish