Nude ombréläppar

- Annons -

Ett enkelt knep för att få lite extra plutiga “vardagsläppar” är att kombinera två olika nude-läppstift med varandra! Det är effektfullt samtidigt som läpparna är diskreta och naturliga.

Välj en nude-nyans som passar din hudton (ett tips är att välja en ton som är lite mörkare än din hudton) samt en som är lite ljusare. Applicera det lite mörkare stiftet på hela läpparna, och dutta sedan lite lätt med det ljusa läppstiftet i mitten av läpparna.

Resultatet blir supersnygga nudeläppar som dessutom ser mer plutiga ut : ) Vill man förstärka effekten ännu mer så kan man även applicera lite genomskinligt läppglans i mitten av läpparna.

På denna bild har jag använt detta läppstift från paese i nyanserna nr. 17 och nr. 35! Finns på creativemakeup.se och kostar 79 kronor. Just dessa läppstift innehåller arganolja vilket är toppenbra för er som får torra läppar nu när kylan börjar komma!

- Annons -

Hoppas ni har en jättemysig kväll, det ska jag ha! Miska är inte hemma så jag ska tända lite ljus (han brukar inte gilla det för det blir så varmt i vår lilla lägenhet), dricka en kopp te och fortsätta jobba framför datorn tills han kommer hem. Vi åker nämligen till Kap Verde om 3 veckor (!) så det är mycket att förbereda innan dess så jag har fullt upp : )

Kram på er!!

- Annons -
Föregående artikelMegan Fox Makeup Tutorial
Nästa artikelÖgonskuggstips
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish