Ögonskuggstips

- Annons -

Att sminka en snygg utdragen cat eye-form på ögonskuggan är en detalj som många tycker är svårt. Det kan vara krånligt att veta exakt hur långt från ögat och i vilken lutning man ska sminka för att det ska lyfta blicken på ett naturligt sätt.

Ett tips är att först applicera ögonskuggan i yttre ögonvrån, och tona ut den så brett man vill ha ögonskuggan där. Sedan kan man tänka sig en rak linje från näsvingen och snett uppåt förbi ögonskuggan som du precis applicerade. I den lutningen kan du göra din cat eye-form för att få den anpassad efter dina egna ansiktsdrag! : ) Dessutom är det lättare att få båda sidorna likadana om man har en konkret lutning att gå efter.

Har du svårt att se linjerna framför dig så kan du använda din sminkborste som hjälplinje!

Hoppas ni förstår hur jag menar och att detta tips var till hjälp!

Puss & kram!

- Annons -
Föregående artikelNude ombréläppar
Nästa artikelFärgstarka ögon
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Relaterade inlägg

Fendi Solglasögon – Prova glasögon online

Jag har gjort nått jättekul! 1. Valt ut ett par Fendi solglasögon (beslutsångest deluxe) och 2. prova glasögon online! Om ni tror att jag ska...

Sminkning för nybörjare (snabb och enkel)

Här kommer en sminkning för nybörjare (snabb och enkel), som är lika fin oavsett om du är nybörjare eller proffs! Samt till vardags eller...

D vitamin – Vad är det bra för & vad händer vid brist?

Vad är D Vitamin bra för och hur mycket D Vitamin per dag är nyttigt? I detta stora inlägg tänkte jag gå igenom hur...

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste inläggen

sv_SESwedish