nudh mineral Mascara

  - Annons -

  Ni minns mina kaosfransar? Jag tror att dom är på rätt väg nu, tappade ännu fler efter mitt inlägg men nu ser man att dom vuxit ut en bit :)

  Ni har varit jättegulliga som kommit med massvis av tips! Jag blev jätteglad för den responsen :) Mest har jag låtit fransarna vila, det är så svårt när man inte vet vad det beror på. Men blir det inte bra snart så ska jag ta tag i era tips på allvar! *Vardagslat*

  Jag har i alla fall haft ett öga som varit helt okej, men inte helt samarbetsvilligt det heller. Men jag kan ändå visa nudh mineral’s mascara på det bra ögat, för det antar jag att ni är nyfikna på :) Men jag får fota en mer rättvis bild när fransarna är helt okej igen.

  Denna mascara är i alla fall den som fått mest pli på fransarna! :)

  - Annons -

  Inte helt fy skam va? :)

  Jag gillar borsten också! Brukar annars vara ett fan av små gummiborstar, men denna tar upp så pass lagom mängd mascara att det blir lite samma effekt – att man enkelt kan jobba enda från roten och lägga fler lager utan att det blir klumpigt.

   

  Två tummar upp!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish