Ny blogg hör och häpna!

  - Annons -

  Hej på er fina ni!

  Nu är det så att jag kommer lämna Imakeyousmile.se faktiskt, men bloggen kommer att ligga kvar här ifall ni vill gå in och bläddra bland kategorier och liknande :)

  Istället heter nu min nya bloggadress helenaronnblad.se, och jag kommer att blogga på bloggportalen Finest! Så allting kommer vara som förut, fast på en annan sida. Men jag har lagt in de senaste blogginläggen (från juni) på Finest så ni har lite att bläddra igenom där också.

  KLICKA HÄR för att komma till min nya blogg!!! :)

  finest header

  - Annons -

  Anledningen är helt enkelt att Finest ger mig väldigt mycket hjälp rörande sådant som jag själv inte har tid med, men skulle behöva göra för att få bloggen att gå runt. Kontakt med annonsörer och sådant. Finest en väldigt bra portal och det ska även bli roligt med lite mer gemenskap! :)

  Så jag håller tummarna för att både jag och ni kommer att trivas på min nya blogg! Annars finns ju denna goding kvar, det känns lite som att lämna en bebis, men jag tror och hoppas att det kommer bli så bra på Finest att jag inte behöver längta tillbaka!

  In och kika på mitt nya krypin och hälsa mig välkommen till portal-världen! :)

  Kram på er 

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish