Ögonskuggsborstar

  - Annons -

  Här om dagen skrev jag ett inlägg om ögonskuggsborstarna från bh cosmetics ”Eco Friendly” sminkborstset, ni hittar inlägget här. Där förklarade jag detaljerat hur jag använder borstarna och till vad, och nu tänkte jag göra likadant med bh cosmetics andra sminkborstset också, ”Pink dots” som är en supersött rosaprickigt sminkborstset!

  Det som främst skiljer de olika seten åt, rent praktiskt, är att Pink Dots-borstarna passar mer de som gillar mjuka men ganska kompakta borstar. Medan Eco Friendly-setet har fler borstar som är mjuka åt det fluffiga hållet. Vad som passar bäst är helt och hållet smaksak!

  Sött va? Setet innehåller 11 borstar varav 7 stycken är lämpade till ögonsmink. Kostar 399 kr på creativemakeup.se!

  - Annons -

  Här ser ni en bra överblick på de olika ögonskuggsborstarnas storlek.

  De här borstarna använder jag när jag ska applicera ögonskuggan. Alla tre är relativt platta.

  Borsten till vänster är perfekt när man ska applicera ögonskugga på ögonlocket. Den är inte lika platt som de andra på bilden utan lite mer fyllig och mjuk. Den tar upp mycket ögonskugga utan att det dammar när man ska applicera det på ögonlocket. Med denna kan man även tona ut kanterna litegrann innan man börjar sudda med en fluffigare borste.

  Borsten i mitten är lite mindre och dessutom snedställt vilket gör den perfekt när man ska applicera ögonskugga på mindre områden, t.ex. innerst på ögonlocket där man vill komma åt ordentligt ner mot ögonvrån.

  Borsten till höger är helt rak och är superbra både till skarpa linjer (t.ex. till en skarp cat eye-sminkning) och till undre fransraden!

  Dessa två är rundade och mest fluffiga av alla ögonskuggsborstar.

  Borsten till vänster är jättebra när man ska tona ut ögonskuggorna fint så att man får mjuka och jämna uttoningar.

  Borsten till höger är mycket mindre och passar bra för att applicera/tona ut ögonskuggan i ögonvrån och längs undre fransraden. Eller om man allmänt vill tona ut en ögonskugga på ett väldigt litet område.

  - Annons -

  Dessa borstar är minst och även mest kompakta. De är toppenbra till små områden så som fransraderna, ögonbryn, läppar, o.s.v. Väldigt användbara!

  Kram på er! 

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish