Ny design

  - Annons -

  Hej fina ni!

  Nu är Husdjursmässan över och dagarna börjar återgå till det normala igen efter alla röda dagar. Jag har en hel del att stå i nu två veckor framåt, men sedan är det dags att börja jobba som jag brukar igen.

  Igår sov jag hos Frida i Uppsala och åkte direkt från henne till mässan, det är därför uppdateringen var sådär under gårdagen. Men ett inlägg + ny design i bloggen fick ni i alla fall! Vad tycker ni om det  nya utseendet? :)

  Jag gillade min header som jag fixade för inte så länge sen, men hade redan tröttnat!

  Beroende på vad man har för skärmstorlek/skärminställningar så ser det lika olika ut. Jag har en väldigt liten skärm på min bärbara, så då syns bara headern. Men jag hoppas att många av er ser att bilderna även ligger i bakgrunden av bloggen, och följer med även när man scrollar neråt? På Miskas skärm ser det perfekt ut!

  - Annons -

  Skärmklipp

   

  På ena sidan en naturlig look, och en mer extrem partysminkning på den andra. Tycker det speglar bloggen bra!

  Eller vad säger ni? :)

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish