Ny hudvård – Exuviance

  - Annons -

  När man byter hudvård så ska man inte bli rädd och sluta använda produkterna om huden blir sämre den första tiden.

  Det är nämligen så att huden ställer om sig, och acne och liknande som skulle ha kommit de närmaste veckorna kommer på en gång istället. Men sen blir huden bra igen, och förhoppningsvis till och med bättre än innan.

  Jag har nu börjat med en komplett serie, som ska hjälpa mig med min oljiga hy. Hoppas verkligen på bra resultat, kommer ge er uppdateringar då och då!

  Märket heter Exuviance och jag har läst och hört mycket positivt om det. Det ska föryngra huden genom att lösa upp döda hudceller så att de nya kan komma fram, samtidigt som den tillför rikligt med fukt. Man får då en finare hy med mycket mer lyster.

  Det finns en mängd olika produkter för olika sorters hy, så att varje person kan skräddarsy ett eget kitt som passar perfekt. Mina produkter är anpassade för oljig och blandad hy.

  - Annons -

  Eftersom dessa produkter förnyar huden och rensar bort gamla hudceller, så kan man flagna de två första veckorna! Jag kan med andra ord förvänta mig rätt så kass hy ett tag framöver innan ansiktet vänjer sig. Finnig och flagig :)

  IMG_0332

   

  Det kändes så himla bra att plocka bort alla gamla flaskor från badrumshyllan och ställa dit dessa istället.

  Jag har två olika rengöringar, en ansiktsmask, ett ansiksvatten, en dagkräm samt en nermattande gel som man applicerar innan sminket för att huden inte ska bli lika oljig under dagen.

  IMG_0308

  Så här oljig blir jag på bara fyra timmar. Fotade igår efter att ha haft sminket en hel dag, men pudrat hela ansiktet kontinuerligt under dagen, varpå sista pudringen var 4 timmar innan bilden togs.

  Som en pizza!

  - Annons -
  Föregående artikelPink Love & Cacao Brown
  Nästa artikelNails Uppsala
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish