Ny modebloggare på Modern Mom!

  - Annons -

  Nu har jag roliga nyheter hörni! :)

  Ni vet att modefliken på Modern Mom har stått stilla väldigt, väldigt länge?

  Idag börjar Tove Castor att blogga på den! Ni vet stylisten som jag gjort en del jobb med den senaste tiden? :) Superkul tycker jag! Och eftersom hon och jag redan har så bra kontakt så ska vi försöka binda ihop flikarna lite, att jag kanske gör en sminkning inspirerad av hennes outfit och liknande.

  Kul va?? :) Gå in på modefliken så kan ni läsa mer om Tove!

  - Annons -

  Gorgeous! :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish