Oriflame Gel Eyeliner

  - Annons -

  Gel eyeliner är en krämig eyeliner som oftast är förpackad i en liten burk. Till skillnad från cake eyeliner så behöver man inte blöta penseln före, utan man bara hämtar eyelinern med en pensel och använder den som den är.

  Det är oftast lite lättare att få till en snygg eyeliner med en gel eyeliner om man är ovan, man kan jobba fram en rak linje på ett annat sätt än med en flytande.

  Jag har nu testat Oriflames gel eyeliner och tänkte ge min recension!

  Många gel eyeliners torkar inte helt och hållet, vilket kan vara problematiskt för personer med mycket hud kring ögonen som gnuggar bort den skarpa linjen. Oriflames gel eyeliner torkar dock väldigt bra, och funkar även att göra en snygg eyelinervinge med som håller hela dagen!

  Den snedställda penseln som medföljer är inte helt fy skam, men jag valde ändå en egen pensel för det är lättare med ett långt skaft tycker jag.

  - Annons -

  Efter att ha målat en linje på handen och haft den i flera timmar, samt tagit en power nap under den tiden, så kan jag säga att eyelinern inte är 100% gnuggsäker, men den sitter ändå väldigt bra! På ögonen har jag inte sett någon skillnad, där är den lika snygg som när jag målade den :)

  Kostar 139kr på Oriflame.se

  Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni?

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish