Ny rengöring – Paese Micellar Solution!

  - Annons -

  Nu finns ännu en nyhet på Byher.se, ansiktsrengöringen och makeup-removern Paese Micellar Solution!! Den rengör, lugnar, återfuktar och tonar huden, samt är ekologiskt certifierad!

  Det är en micellär rengöring, vilket betyder väldigt kortfattat att den innehåller laddade partiklar som drar till sig smuts och orenheter från porerna, det är därför huden blir så ren! :) Exakt hur det fungerar får ni googla er till så att jag inte råkar säga fel, det är lite överkurs för mig.

  Paese Micellar Solution är ett rengöringsvatten som helt ensam fungerar både som makeup-remover (både ansikte och ögon), rengöring och ansiktsvatten! Den behöver inte sköljas av med vatten så det enda du behöver förutom den här produkten är bomull + dag/nattkräm :)

  Huden känns väldigt len efteråt, och inte alls kladdig eller liknande.

  - Annons -

  Men den går även att kombinera med vanlig rengöring om man föredrar det, det gör jag. Jag personligen föredrar att tvätta ansiktet med vatten, för eftersom jag har fet hy så vill jag gärna öppna porerna med varmvatten och skölja av ordentligt. Men när jag sover borta och inte vill ha med mig mycket grejer så använder jag denna helt utan annan rengöring!

  Till vardags så använder jag först Paese Micellar Solution som makeup-remover på ögonen. Sedan tvättar jag ansiktet med Sanctum Foam Cleanser, och använder efter det Micellar Solution som ansiktsvatten för att få extra rengöring + alla andra bra egenskaper som produkten har.

  Den funkar jättebra som remover till ögonen, den tvättar inte bort vattenfasta mascaror men det rår på en hel del, och vattenfasta eyeliners och vanliga mascaror är inga problem alls! Så en vardagsmakeup försvinner på ett kick och jag använder den även till alla mina tyngre sminkningar och det funkar galant.

  Flaskan har en sådan här flasköppning som jag tycker är väldigt praktisk!

  Den innehåller inte parfym och doftar i princip ingenting, utan är väldigt mild.

  Tips! När man tar bort ögonmakeup så är det viktigt att inte gnugga på huden, det mår varken ögonfransarna eller den känsliga huden kring ögonen bra av. Håll den fuktiga bomullen mot ögat en stund så löser sminket upp sig och du slipper gnugga för att få bort det!

  Kostar 99 kronor och finns nu att köpa här! :) ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish