Sunset makeup

  - Annons -

  Min palett med 180 ögonskuggor har varit hemma hos mamma superlänge, men idag tog jag hem den till Miska (där jag alltid är när jag sminkar mig) och lekte med färgerna i den!

  Någonting som jag har lärt mig under åren är att när man behöver inspiration så är inte nya produkter det bästa, utan det som är mest effektivt är att plocka fram någonting man använde mycket förut! :)

  Min 180-palett kommer från Eleven.se, den har utgått från deras sortiment men jag ser den ibland på andra hemsidor, kommer dock inte ihåg var nu bara för det. Så klicka här så ser ni hur den ser ut, och kan hålla ögonen öppna på andra ställen ifall ni är sugna. Det är nämligen inte Eleven själva som har tillverkat den, utan har bara satt sin logga på.

  IMG_0656_111

  Det blev en solnedgångsinspirerad look! Vad tycks? :)

  - Annons -

  Den fina läppennan är Dr. Hauschka Lip Liner i nyansen 03 Soft Rosé.

  IMG_0620_111

  Gul ögonskugga i ögonvrån och innerst på ögonlocket.
  Orange ögonskugga i mitten av ögonlocket.
  Brun ögonskugga längs undre fransraden, ytterst på ögonlocket och längs globlinjen.
  Svart ögonskugga sotat ytterst på ögonlocket.
  Svart eyeliner längs övre fransraden, IsaDora Fine Liner Eye StyloIMG_0696_111 IMG_0700_111

  Hoppas ni blev inspirerade!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  5 KOMMENTARER

  1. Använder du någon facemist? jag skulle gärna få tips på bra såna, för fet/bland hy :-) har hört det ska vara bra.

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish