Amika Un.Done Texture Spray

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  När jag är helt nyduschad med Sanctums schampo och balsam + hårolja efter det, så har jag verkligen babylent och supermjukt hår när det har torkat, jag älskar det!

  Problemet är bara att när hela håret är sådär mjukt så är de inte speciellt snyggt varken i hårbotten eller luggen som är lite kortare än resten av håret. Håret ligger helt platt på huvudet, och eftersom det är så luftigt och lätt så hänger luggen antingen fram mot ögonen eller så måste jag ha det bakom öronen. Både jobbigt och blir en väldigt tråkig frisyr!

  Och även fast jag älskar torrschampo så vill jag inte ha så mycket av det direkt efter duschen, helst inte alls, för eftersom jag har ganska känsligt hårbotten som börjar klia av torrschampo efter några dagar (jag tvättar håret med ca 4-5 dagars mellanrum) så vill jag hålla det rent så länge som möjligt så att det får lufta lite.

  Då är Amika Texture Spray jättebra! Jag fick hem en del Amika-produkter för ett tag sedan och den här sprayen är faktiskt den enda av deras produkter som jag har fallit för till 100%!

  Så här beskrivs sprayen på Eleven.se:
  “Ett fantastiskt texturspray som tillför extrem volym till ditt hår! Dess osynliga, torra formula innehåller Zeolite, en naturlig mineral, för ett totalt glamouröst hårsvall. Ditt hår känns fylligt med en vild och matt finish!”

  - Annons -

  Först och främst, produkten är superbra men nej extrem volym tycker jag inte att den ger. Men resten kan jag nog hålla med om :)

  Jag sprayar på håret i hårbotten (inte direkt på hårbottnet som med torrschampo utan försöker få det att främst hamna på stråna) samt lite framme i luggen, och lämnar de långa längderna som jag fortfarande vill ha sådär babymjuka.

  Sprayen är genomskinlig och håret är fortfarande luftigt och känns varken strävt eller otvättat, men det får mer stadga och är mycket lättare att hantera! Jag får lite mer volym i hårbotten, och framför allt lyckas jag få luggen att ligga snyggt på sidan utan att behöva ha det bakom öronen eller i ett hårspänne!

  Jag kan verkligen rekommendera sprayen till er som har fint/tunt hår! Perfekt när man vill ha en slarvigt fixad frisyr eller bara fritt utsläppt utan att se ut som en slickad katt :)

  Jag kan även tänka mig att den är bra för er med kortare lugg som har svårt att få den är ligga bra när ni är nyduschade!

  Amika Un.Done Texture Spray kostar 229 kronor och finns t.ex. HÄR!

  Hoppas ni får en bra start på veckan!

  En annan vaknade klockan 5 av att Miska kokade ägg och en halvtimme senare satt jag vid köksbordet och blev serverad frukost utan att behöva lyfta ett finger. Det kallar jag bra måndagsmorgon! :) ♥

  Kram, kram!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish