Så slipper du ögonskugga under ögonen (Nyårstips)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det finns ett enkelt knep att slippa ögonskugga under ögonen, nu inför nyårsafton då många planerar mörka, glittriga sminkningar så är det extra viktigt och värt att nämna igen!

  Hur försiktig man än är, så är det nästan omöjligt att inte få glitter under ögonen medan man sminkar. Glitter är inte bara väldigt flygigt, utan det fastnar jättelätt överallt och har man en gång fått glitter i resten av ansiktet där det inte ska vara så är det jättesvårt att få bort allting.

  Applicera därför ett tjockt lager löspuder under ögonen, då lägger sig glittret och de mörka skuggorna i pudret istället och när man borstar bort pudret så följer allt sådant med och man har en fläckfri grund när man är klar!

  När jag hanterar glitter så brukar jag överdriva lite mer med pudret, just eftersom det har en tendens att flyga runt så mycket. Då pudrar jag även näsan, under näsan och längre ner på kinderna.

  - Annons -

  Jag använder Max Factors Loose Powder till detta. Många burkar har en sil och då måste man kämpa lite för att få upp så mycket puder. Max Factor har en annan sorts sil som ligger löst, och är jätteenkel att lyfta bort. Då är det enkelt både när man behöver mycket respektive lite löspuder.

  En pappersbit fungerar bra att hålla under också, men jag upplever ofta att glitter har en tendens att smyga under ändå, då funkar löspuder bättre!

  Kram, kram!

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish