Nyhet! HeadBlade för rakning av huvudet

  - Annons -


  Våra skägg- och rakningsprodukter är otroligt uppskattade både i butiken och i webshopen, jättekul verkligen!

  Och nu har vi ännu en nyhet i den kategorin, en produkt som vi har kollat på tidigare och nu äntligen beställde hem efter önskemål av våra kunder som helrakar huvudet.

  Det här med hur man rakar huvudet är en sådan sak som jag har funderat mycket över… Det måste ju vara megasvårt att raka huvudet på sig själv! Det lär ju vara jättemycket teknik för att både få en jämn rakning och för att inte skära sig, kan inte ens föreställa mig att raka nacken med rakhyvel, hjälp vad svårt!

  Men produkten som nu finns hos oss löser problemet! Vi har både haft en egen testperson som rakar huvudet, samt blivit rekommenderad denna av en kund som älskar den, och den är verkligen superbra :) HeadBlade Razor är nämligen en liten bil (!) med två hjul i fram, och ett rakblad där bakhjulen ska vara, som gör det betydligt lättare att få en jämn och hudnära rakning. Titta så smart den är:

  IMG_6208_111

  - Annons -

  Man drar den över huvudet och får en hudnära rakning med mer kontroll än när man rakar med en vanlig hyvel.

  IMG_6232_111

  Supersöt! Eller häftig kanske är ett bättre ordval ;)

  IMG_6236_111

  I fram är det två hjul som man rullar på huden, så att man känner huvudformen tydligt och får mer kontroll över rakningen.

  Ett rakblad (med fyra blad) ingår när man köper HeadBlade, men man kan även köpa till rakblad när det är dags att byta sen, antingen med 3, 4 eller 6 blad! Ni hittar även dom i vår butik eller på Byher.se.

  IMG_6256_111Och man använder den enkelt genom att trä in fingret i hålet på ovansidan, och sen kan man superenkelt dra den över huden, som att smeka sig på huvudet :)

  hb-drivingAnvändning
  Om du inte har rakat huvudet på 3-4 dagar rekommenderas att du trimmar det först.
  1. Blöt huvudet med varmt vatten eller ta en dusch först.
  2. Stryk ut rakkräm.
  3. Trä på rakhyveln på långfingret och håll den mellan första och andra knogen. Oavsett om du föredrar att raka medhårs eller mothårs håller du den så, du bara roterar på hyveln.
  4. Raka huvudet genom att dra hyveln med hjulen först. Raka en sida i taget och växla hand.

  IMG_6215_111

  Enkelt och effektivt!

  Perfekt även som en present till någon man tycker om som rakar huvudet. Den kostar 189:-, finns i tre olika färger, och ni hittar den här eller i vår butik Creative Makeup By Her i Uppsala :)

  - Annons -

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Föregående artikelStyla håret med Hårologi
  Nästa artikelFeeling blue makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish