Nyhet – Pixi Liquid Fairy Lights

  - Annons -

  Lagom till jul och nyår så kommer ännu en glittrig nyhet i min webbshop – Pixi Liquid Fairy Lights!!

  Som jag älskar dessa!

  Många flytande glitter och glittereyeliners kan vara svårare att applicera än lösglitter+vätska tycker jag, det är viktigt att själva krämen som glittret är blandat i är en snabbtorkande och bekväm formula som inte sabbar ögonskuggan under. Men dessa flytande glitter är otroligt lättapplicerade och så himla fina och hållbara, full poäng :)

  Jag själv har glitter varje dag hela december även om det bara är så lite som en ljus glitterklick i ögonvrån. Älskar det!

  - Annons -

  Dessa flytande glitter sitter som berget hela dagen och återfuktar den känsliga huden kring ögonen med extrakt från kamomill och ros.

  Glittret är inte heltäckande i ett drag (men man kan jobba upp täckning med fler lager) men det allra bästa tycker jag är att avsluta sin sminkning med dessa glitter, alltså inte använda dessa helt ensam utan tillsammans med andra ögonskuggor.

  Den vita och den guldiga är gudomligt snygga att bara dutta lite i ögonvrån men alla funkar som “topping” på vilken ögonskugga som helst. Ett snabbt sätt att göra vilken sminkning som helst mer festlig oavsett om den är ljus, mörk eller färgglad :)

  Förpackningen kommer med en smidig applikator-pensel!

  Fina va? ♥

  Glittret finns i 5 färger:
  Crystalline är ljus med glitterkorn i vitsilver som skimrar i pärlemor
  SunRay är en perfekt guldfärg
  RoseGold är en fin roséfärg, trendigt ;)
  BareBrilliance är brun i en lite kallare ton vilket jag gillar, den är inte så varm gulbrun
  PassionLight är en djup kopparfärg med guldglitter

  Jag fotade även en bild utan blixt för att få fram glitter-effekten mer, love!

  - Annons -

  Jag har redan tjuvstartat att använda den guldiga färgen i två blogginlägg, det ena är denna gråbruna cat eye-sminkning och den andra är gårdagens svarta smokey eye!

  Dessa glitter finns alltså i min webbshop nu (klicka här!) och det är fortfarande gott om tid att få hem sin beställning innan jul, men nyheter brukar kunna ta slut i lager fort så vänta inte för länge ;)

  Kram på er!

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish