Nyhet! Servettkuber för Kleenex

  - Annons -

  Det finns tre återkommande inlägg som jag ofta får mail och frågor om, fast jag skrev dom alla för flera år sedan.

  Det ena är när jag skrev hur jag bleker håret själv hemma, det andra när jag visar upp min sminkspegel, och det tredje är varifrån min fina servettkub kommer ifrån som står bredvid sminkspegeln i det inlägget :)

  Annika har sålt dessa servettkuber på Creative Make Up i flera år. Dom är makalöst praktiska OCH jättefina att ha bredvid sminkspegeln, och i badrummet, och i köket, ja överallt i hemmet egentligen!

  Och vet ni vad? Nu finns dessa på Byher.se!

  IMG_7916_111

  - Annons -

  Varianterna som finns är en transparent, en svart och en transparent som är lite större.

  kub-plexi_111 kopia

  kub-svart_111 kopia

  Kleenex Kub Transparent och Kleenex Kub Svart är de mindre hållarna, och innehåller mjuka, lätta papper och perfekta exempelvis bredvid sminkspegeln och i badrummet. Eller en i varje rum haha :) Vi har dessa typ överallt på salongen!

  Kostar 399 kronor, servetter ingår och sen går det att köpa refill för 29 kronor.

  kub-stor_111 kopia

  Kleenex Kub Stor är större och innehåller lite större och grövre servetter, som är perfekt i köket, på köksbordet, i badrummet o.s.v. Perfekt att torka händerna på bland annat. Och tänk så smart i sommar när man äter ute, ställa ut en sån här fin hållare istället för antingen tråkigt hushållspapper eller vanliga mönstrade servetter.

  Förut hade jag alltid en liten servettkub bredvid sminkspegeln, men nu när jag har större sminkspegel så har jag en stor Kleenexhållare också ;)

  Kostar 599 kronor, servetter ingår och sen går det att köpa refill för 49 kronor.

  IMG_7885_111Fint va? :)

  - Annons -

  IMG_7951_111

  Och för att få lite uppfattning om storleken så får ni en bild på när jag håller i den lilla kuben också :) Den större kleenexhållaren är bara lite högre och bredare, men framför allt mycket längre.

  Allt hittar ni som sagt på Byher.se.

  Hojta till om ni har några frågor! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish