Nytt på kontoret

  - Annons -

  Jag sitter just nu och skriver mitt första blogginlägg från min nya dator! Jag har både ny dator, mus och musmatta! Man måste ju ha det fint på kontoret (läs matbordet) ;)

  Det enda jobbiga är att färginställningen är helt olika från min gamla dator, och nu vet jag inte om det är den nya eller gamla datorn som är mest rätt haha. Med andra ord, ni får ha lite koll och hojta till om jag börjar redigera bilderna supertokigt och alla ser röda ut istället eller nått :) Då får jag försöka ändra det mer likt min gamla skärm!

  Här är mitt nypimpade kontor, musmatta á la mig själv och så klart en fin ljusrosa datamus också:

  musmatta-tryck

  Fint va!? I love it :)

  - Annons -
  Föregående artikelBlack Glam
  Nästa artikelMirins Copenhagen Perfume Roller
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish