Mirins Copenhagen Perfume Roller

  - Annons -

  Jag har fått hem pressprov på en produkt som jag tycker är supersmart, en liten parfymroller!

  Perfekt för oss som inte vill ha mycket parfym på oss, men gärna på många olika delar av kroppen t.ex. bakom öronen, handlederna, dekolletaget o.s.v.

  Jag försöker sprida ut en parfymsprayning på hela kroppen, men jag vet många som sprayar t.ex. tre gånger om dom vill ha det på tre olika områden. Varken ekonomiskt eller ger en god doft enligt mig, jag gillar inte när parfymen blir för tydlig och absolut inte när den övergår till stark/stickig i näsan.

  Detta är även en bra form om man ska tänka på medmänniskorna kring oss som inte tål parfym, ju mindre desto bättre!

  IMG_834211

  - Annons -

  Just denna parfymroller är från det naturliga märket Mirins Copenhagen och innerhåller inte parfym utan är gjord på eteriska oljor!

  Deras parfymer “Aromatherapy Perfume Roller” finns i olika dofter och jag har doften Calming som innehåller jojobaolja och eteriska oljor från lavendel och bergamott. En doft som ska vara lugnande och bra för humöret.

  Jag personligen tycker tyvärr att doften är för naturlig för min smak, jag älskar lavendel men jag tänker mest skog/barr när jag doftar på parfymen. God i en naturlig kräm eller liknande, men som parfym skulle jag tyvärr inte använda den, vilket är synd för jag älskar hur den är utformad!

  Däremot blir jag extremt sugen på att testa någon av de andra dofterna, för parfymen finns i fem olika dofter och förutom den som jag har så finns även:
  * Apelsin, mint och rosengeranium
  * Patchouli, rosenträ och rosengeranium
  * Rosmarin, tea tree och mint
  * Citron och ingefära

   Parfymerna kostar 230 kronor och finns att köpa på Rideitbarefoot.com!

  IMG_834711

  Men visst håller ni med om att parfym i roll-flaska är väldigt smart? :)

  - Annons -
  Föregående artikelNytt på kontoret
  Nästa artikelRemake(up)
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish