NYX Macaron Lippie Recension (Purple lips)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Som ni såg i gårdagens sminkning så har jag äntligen testat NYX superfina läppstift Macaron Lippie som finns i massvis av ovanliga färger exempelvis gul, grön, turkos, grå och blå. Jag har endast testat nyansen Lavender som är en ljus lavendellila nyans, otroligt fin! Också ovanlig men inte lika vågad som t.ex. grönt :)

  IMG_4978_111

  Fin va?

  IMG_4983_111

  Konsistensen är halvmatt och krämig, och väldigt väldigt pigmentrik fast den är så ljus. Den blir heltäckande och jättefin på läpparna!

  - Annons -

  Den är inte superhållbar dock, den krämiga konsistensen försvinner lätt på insidan av läpparna närmast munnen, vilket syns tydligt eftersom färgen är så ljus jämfört med den naturliga läppfärgen. Men på resten av läpparna sitter den som ett vanligt läppstift. Och det är värt att behöva bättra på också, när det är en så häftig färg ;)

  Jag som har tatuerat ganska långt utanför läpparna måste göra en ombré-effekt för att mörka ner lite på huden som är utanför läpparna. För eftersom nyansen är så ljus så syns skuggan från min naturliga kontur väldigt tydligt annars. Men det blir otroligt snyggt och jag älskar nyansen!

  IMG_6416

  Sammanfattning – Ett otroligt pigmentrikt och snyggt läppstift, som känns krämigt och lent på läpparna och är väldigt behagligt. Hade önskat lite bättre hållbarhet på insidan av läpparna, annars otroligt nöjd!

  Jag fick pressutskick på det här stiftet för någon vecka sedan, och det är inte sista gången ni får se det här i bloggen kan jag säga ;)

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelTäcka finnar
  Nästa artikelGolden Copper makeup
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish