Ögonbryns-kit från Tweezerman

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Jag var tvungen att sätta ett bindestreck i rubriken för annars läser man automatiskt ögonbrynsskit och det blir helt missvisande, för jag tycker väldigt mycket om brynprodukterna jag ska recensera nu! :)

  Tweezerman Mini Brow Rescue Kit är ett ögonbryns-kit med fyra olika ögonbrynsprodukter, perfekt för att få det lilla extra till ögonbrynen! Superbra både till sig själv och som present till någon som gillar att pyssla med sina ögonbryn (eller till någon som borde det hehe).

  Tweezerman är ett märke som känns proffsigt tycker jag, det märks att det är kvalitet!

  Kitet innehåller pincett, brynborste, bryngel och en highlighter till brynbenet.

  - Annons -

  Det jag gillar mest med produkterna är att alla är jättebra och funkar som dom ska! Annars när man köper kit så finns det nästan alltid en eller flera saker som är onödiga, och då känns det ju inte värt pengarna.

  Kitet är ganska litet så det är även bra för den som vill att produkterna tar liten plats, och toppen när man ska resa också!

  Dessutom gillar jag att kitet inte innehåller någonting som man fyller i brynen med, alltså penna, skugga eller liknande, för det kan vara bra att köpa det på sidan av så man kan välja märke, färg och typ av produkt helt själv. Och man kanske inte vill ha det i miniformat heller.

  Pincetten är rosa och superfin!! Jag älskar den, den är lagom vass och väldigt enkel att plocka stråna med. Jag är väldigt kräsen på pincetter men denna får godkänt av mig!

  Dock inte bra för den som vill ha “stabila” och rejäla verktyg, för den är mindre än en klassisk pincett. Men jag har varken stora eller små händer och tycker att den funkar jättebra att jobba med trots att den är liten.

  Och förutom att färgen är fin så vill jag även ge tummen upp för att det är en färg som syns! Pincetten hamnar alltid längst ner i sminkväskan, och en synlig pincett är typ ett måste för mig om det inte ska ta lika lång tid att hitta pincetten som det gör för att plocka brynen sen haha.

  Den här highlighterpennan har inte direkt ett uppljusande effekt, vilket är bra för då passar den de flesta hudtonerna. Men den ger en otroligt fin lyster på brynbenet som framhävs jättesnyggt!

  Applicerar man mycket så blir det nästan en glansig effekt, men man kan ven ta lite mindre för ett mer diskret resultat.

  När man har fixat till sina bryn och vill att de ska ligga på plats hela dagen så borstar man enkelt i denna bryngel! Exakt hur bra hållbarheten är på denna är lite svårt för mig att säga då jag klipper mina strån så mycket så dom ligger alltid på plats i alla fall.

  Men den känns lagom hård på stråna, vissa geler blir för hårda eller för kladdiga, men denna är bra! Och jag har testat den på håret på armen och där verkar det som att hållbarheten är väldigt bra också :)

  - Annons -

  Slutligen, en spiralborste är det bästa för att borsta ögonbrynen på plats tycker jag, och den här är perfekt liten och lagom för att enkelt kunna borsta stråna! Den får följa med mig till jobbet imorgon.

  Det enda jag saknar i kitet är en bra ögonbrynssax! Då hade man haft allt man behöver, bara att komplettera med den ögonbrynsprodukt man föredrar att fylla i brynen med :)

  Har ni testat någonting från Tweezerman?

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish