Önskemål?

  - Annons -

  Hej hallå allihopa!

  Jag sitter här och tar en paus från allt fixande och donande. Vi har möblerat och organiserat om i mitt lager så att det ska bli lättare för syrran att packa ordrar, för om 2 ½ vecka åker jag och Miska utomlands i två veckor och då är det Mallan som sköter webshopen! : )

  Nu är det lite finslip kvar innan vi är helt klara med allt, och då ska jag kila hem och fotografera mitt hår för jag har experimenterat med en färgad hårinpackning som blev väldigt lyckad, så det måste jag visa er!

  Tills vidare undrar jag lite smått vad ni vill se mer av här i bloggen? Det har minskat lite läsare sen jag bytte portal, alla har kanske inte hängt med i svängarna och framför allt har väl inte Google hängt med för alla google-sökningar leder så klart till Imakeyousmile när folk letar sminktips. Men samtidigt märker jag på kommentarer och mail att det har trillat in en del nya läsare också, så jag blir jätteglad om jag kan få lite feedback på vad ni tycker om bloggen och önskar se mer av? Mer partysminkningar eller vadragssminkningar, produktrecensioner eller kanske privata inlägg? Eller är ni 100% nöjda kanske? ; )

  - Annons -

  Hur som helst så önskar jag er en underbar söndag! Jag återkommer strax med mitt hår-inlägg.

  Kraam!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish