Maria Nila Colour Refresh Bright Copper (Recension)

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Det var ett tag sedan jag färgade håret lite mer koppar-höstigt på Creative Zone, och den rödkoppriga tonen har hunnit släppa en hel del sedan dess vilket är lite synd då jag har insett att jag verkligen trivs i en lite rödare ton! Rött är ju en typisk färg som gärna släpper från håret + neutraliseras bort om man som mig har väldigt metallrikt vatten.

  Därför blev jag extra glad när jag fick pressprov på Maria Nilas nyhet Colour Refresh som är en färggivande hårinpackning som ger mycket mer intensiv färg än vad många inpackningarna gör. Är man helblond så får man den färgen man köper helt enkelt och kan t.ex bli helt rödhårig, men man applicerar den som en hårinpackning och färgen håller i ca 10 tvättar.

   

  En perfekt produkt om man vill testa en ny hårfärg innan man färgar den permanent, eller om man vill ha en ny hårfärg bara för stunden, eller som jag gör nu – bara förnyar och färgboostar den hårfärg jag redan har.

  Jag har använt nyansen Bright Copper på mitt hår som finns att köpa HÄR för 249 kr!

  - Annons -

  Bright copper innehåller ljusa kopparpigment, och man kan även blanda dessa inpackningar med varandra! Vill man ha ännu mer rött hår så kan man t.ex. blanda Bright copper med nyansen Autumn red.

  Gör så här:
  Duscha håret med schampo
  Handdukstorka håret
  Applicera hårinpackningen. låt verka i 3-10 mintuter
  Skölj ur håret
  Avsluta med balsam

  Krämen är verkligen knallröd! Så man bör ha handkar på sig vilket ingår, i alla fall när man handlar från Eleven.se. Den var enkel att applicera, men inte speciellt dryg utan jag behövde en hel del till mitt tjocka hår.

  Inpackningen ska verka i 3-10 minuter och jag hade i den i 10 minuter. Håret kändes riktigt lent efteråt! Här är resultatet:

  Jag älskar den nya färgen mitt hår fick, det var precis som jag ville ha det! Dock är resultatet ganska ojämnt, jag försökte verkligen få det jämnt fördelat så det måste vara mitt hår som ville suga åt ser mer på vissa ställen. Det blir nog bättre när jag har duschat det en gång till, och så tänkte jag blanda i lite i mitt balsam en gång också så kanske det blir mer jämnt sen : ) Jag återkommer med slutrecension!

  Nästa gång jag färgar håret så ska jag fortsätta på det här röda spåret, fast kanske göra mer blonda skiftningar, typ framme vid ansiktet och i topparna. Vad tror ni om det?

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikel
  Nästa artikel
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish