Öppna och stäng Bamboo Silk Powder

  - Annons -

  Då kan jag inflika att jag har den silk powder och jag fattar ingenting! Den är barnsäkrad eller nåt.. Får inte ut något puder när jag skakar, fattar inte hur det går till xD tänkte ju ha den under ögonen i stor mängd som tar emot ögonskuggan men haha på mig… Tänkte ta med mig den till dig :D men obs till er andra: Det är inget fel på den, bara jag som inte är så smart (a)

  Paeses puder har ett sifter (sil) som går att stänga, vilket är jättebra om man vill ha den i handväskan utan att riskera större olyckor :) Många puder har det, men att man måste stoppa ner fingrarna i pudret och stänga på det sättet, vilket alltid slutar med pudriga fingrar istället och dessutom är det inte kul att behöva stoppa ner fingrarna i produkterna heller.

  Men Paeses sifter öppnas och stängs på ett smartare sätt :)

  paese-bamboo-silk-powder-sifter

  Siftret består av två lager, det ena har små hål och den andra har större öppningar som ser lite ut som formen av en stjärna.

  - Annons -

  Det är vågigt på sidorna av burken, och där kan man vrida det översta lagret, så att hålen i burken hamnar över öppningarna under. Då kan man skaka ut passa puder, och när man tycker att det räcker så kan man enkelt vrida tillbaka, så kommer det inte ut mer :)

  IMG_3098_111

  Så när burken är stängd ser det ut så här, hålen och öppningarna är på olika ställen :)

  IMG_3109_111

  Och så här ser den ut när den är öppen!

  Lätt som en plätt, om man vet hur man gör. Men jag hade exakt samma problem första gången “Men Miska, det är nått fel på den nya burken! Jag har tagit bort tejpen men det kommer ändå inget puder…” haha. Men han såg problemet direkt, så det var ju tur :)

  Pudret har fått 12 recensioner på Byher.se och alla är 5-stjärniga!

  Kram på er! ♥

  - Annons -
  Föregående artikelMascara med spiralborste
  Nästa artikelSminktrender höst 2015
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish