Mascara med spiralborste

  - Annons -

  Oriflame har lanserat en ny mascara i deras The ONE-serie, den heter Instant Extensions Mascara och innehåller små fibrer som ger fransarna extra längd. Jag gillar fibermascaror, men det finns också en hel del som bara är jobbiga att använda, men den här är väldigt lättanvänd faktiskt :)

  IMG_1982_111

  Så här beskrivs den på Oriflame.se:
  “Fantastiskt förlängande mascara med innovativ spiralborste och flexibel, fiberfylld formula som enkelt appliceras och förlänger fransarna med 74%*. Torkar snabbt för en kladdfri finish**.”

  De har skrivit * i texten som ska förklara någonting, antar att det är någon undersökning de har gjort men jag hittar inte förklaringen någonstans på hemsidan hehe.

  Den finns att köpa på Oriflame.se och kostar just nu 109:- istället för ord. pris 159:-.

  - Annons -

  IMG_1989_111

  Borsten är spiralformad, vilket är svårt att se när man tittar rakt framifrån, men det syns bättre på denna bild:

  IMG_1997_111

  Jag gillar Oriflames mascaror överlag, de ger väldigt separerade och fina fransar med både längd och fyllighet. Men en punkt som jag inte har gillat med någon är att de lätt färgar av sig och kladdar på huden när man blivit oljig under dagen, och det är väldigt tråkigt. MEN denna mascara kladdar inte alls, så det får den tummen upp för! :)

  Hållbarheten är väldigt bra, fransarna hålls böjda hela dagen, och den varken smular eller kladdar.

  Och jag gillar borsten väldigt mycket också, den separerar fransarna och är väldigt enkel att jobba med. Inga klumpar, inga fibrer som sticker ut (annars vanligt bland fibermascaror) och fransarna blir väldigt fina.

  Många fibermascaror ger en otrolig längd, eftersom fibrerna bygger upp längden, men detta är en mer mild fibermascara, ingen wow-effekt på längden men ett superfint resultat.

  Två tummar upp får den av mig!

  IMG_2744_111

  Kram på er ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish