Skimrande läppglans i korall

  - Annons -

  Innan sommaren fick jag pressprov på ett jättefint läppglans från Rituals som jag tänkte visa er nu :)

  Läppglansserien Sparkling Lipgloss finns i sex nyanser, och det är nyansen Sugar Rose som är en mild korallfärgad nyans som jag har hemma nu.

  IMG_4025_111

  Så här beskrivs läppglanset på Rituals.se:
  “Ger ultraglansiga läppar i en lätt färgad effekt med glitter. Blandning av rena pulveriserade ädelstenar ger en förförande glans och färg som sitter länge. Mild formel: naturliga ädelstenar – rena mineraler – utan konserveringsmedel – utan parfym.”

  Läppglanset innehåller 5 ml läppglans och kostar 135 kronor, finns att köpa online på Rituals.se, eller i Rituals egna butiker.

  IMG_4033_111

  - Annons -

  Jag tycker att läppglanset är jättefint! Det skimrar på ett väldigt småglittrigt sätt, så läpparna ser inte glittriga ut utan har en fin glow. Läpparna blir verkligen högglansiga och färgen är mild och fin, och piggar upp utan att vara utstickande.

  Jag tycker dock att det känns lite klistrigt på läpparna, men jag är ingen läppglans-person heller, jag måste ha väldigt mjuka glans för att vilja använda dom regelbundet.

  Så min slutsats är att för 135 kronor hade jag velat ha ett glans som är mjukare på läpparna och skulle gärna vilja ha det mer återfuktande också, men jag tycker att det är otroligt fint på läpparna :)

  IMG_2724_111

  Hoppas att ni alla får en underbar söndag! ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  3 KOMMENTARER

  1. Hej Helena!
   Jag tänkte uppdatera mitt sminkförråd lite nu inför hösten och har kikat lite i din webshop. Du skulle inte kunna tipsa om lite produkter som passar bra till hösten? Jag har ett läppstift i rosa nyans från paese som jag älskar men skulle vilja ha ett mer passande till hösten men jag vet inte vilken nyans jag ska välja hehe. Vad ska man köra på? Annars så tack för en tevlig blogg och lycka till med butiken. Ska bli kul att se hur det blir när allt är klart :)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish