Oriflame – Giordani Gold Liquid Eye Liner

  - Annons -

  Vill tipsa om en eyeliner från Oriflame som jag tycker är jättebra!

  För ett litet tag sen recenserade jag deras gel eyeliner, och nu är det en flytade dip eyeliner jag har provat :) Giordani Gold Liquid Eye Liner heter den och kostar 150kr.

  När det kommer till eyeliner så är det smaksak vad man gillar att jobba med, det finns väldigt många varianter exempelvis: gel eyeliner, cake eyeliner, dip eyeliner, en tuschpennsliknande eyeliner.

  En dip eyeliner är en flytande eyeliner då penseln medföljer i korken på förpackningen. Man bara skruvar upp korken och börjar måla med penseln.

  - Annons -

  Det första jag reagerade på var att jag gillar penseln väldigt mycket, spetsen är jättesmal om man vill ha en tunn linje, och trycker man lite mer så blir den bredare.

  På ögonen satt den hur bra som helst hela dagen, inget kladd och jag kan nog påstå att den är gnuggsäker. När jag har målat streck på handen dock så försvinner det om jag skrapar med nageln. Fast så stor påfrestning har man väl aldrig på ögonen :)

  Så jag ger denna eyeliner tummen upp, bra pensel, lätt att jobba med, färgen blir kolsvart och den sitter bra längs fransraden hela dagen!

  Någon av er som testat? :)

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  4 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish