Oriflame The ONE 5-in-1 WonderLash Mascara

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Oriflames populära mascara “Wonderlash mascara” har relativt nyligen förnyats och räknas nu in i The ONE-serien. Jag gillade deras tidigare mascara, det var en av mina favoriter faktiskt, och har nu även testat den nya varianten :)

  Precis som med den tidigare versionen så älskar jag främst separationen (!) men den ger även en fin böj och längd. Två tummar upp! Och ska jag vara ärlig så märker jag inte direkt någon skillnad på den gamla och den nya faktiskt.

  Jag ska ärligt säga att jag inte vet exakt vad som skiljer åt förutom förpackningen, men jag har förstått det som att hylsan och formulan är ändrade, men borsten är i alla fall samma som tidigare – en gummiborste med små piggar på en sidan och längre på andra.

  Jag tycker att borsten är grymt bra, jag föredrar oftast gummiborstar som kammar fransarna, och det gör verkligen denna. Den här kommer åt alla fransar, även inne i ögonvrån.

  - Annons -

  Mascaran kostar 159 kronor och finns att köpa online HÄR!

  Det enda negativa är att den kladdar av sig lite på brynbenet om man blir oljig under dagen. Inte lika mycket som vissa kan göra, men litegrann.

  Någon av er som också testat och gillar denna? :)

   

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  1 KOMMENTAR

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish