Oriflame The ONE Colour Stylist Lip Liner

- Annons -

Oriflames nya makeup-linje The ONE har superfina läppennor, och jag fick hem en sådan för någon vecka sen som jag tänkte visa er nu :)

“Coral Ideal” är den nyansen som jag har, och den är verkligen ursnygg! Miska tittade på mig och sa “den där gillar jag!” :) Färgen är mörk corall och den är så klar så att den nästan lyser lite neon-aktigt!

Colour Stylist Lip Liner heter pennorna och kostar nu 79 kronor på Oriflame.se istället för ord. pris 110 kronor! Pennorna innehåller vaxer och hyaluronsyra som återfuktar läpparna.

IMG_9863_111

Pennan är ett stift som man skruvar upp, den är lätt att applicera, konsistensen är krämig men blir ganska torr efter en stund. Hållbarheten är bra!

- Annons -

IMG_9874_111

Det ser inte lika fint ut på bild som i verkligheten tyvärr, jag fick inte riktigt till det. Den ser lite mer röd ut och inte lika “lysig” som i verkligheten, men jag visar bild ändå så ni ändå får ett hum om färgen :) Det kanske beror på färginställningen på allas dataskärmar också, vissa kanske ser den som det ser ut!

Någon av er som testat dessa? :)

- Annons -
Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

Skriv en kommentar! :)

Please enter your comment!
Please enter your name here

Relaterade inlägg

Senaste inläggen

sv_SESwedish