Oriflame The ONE Colour Stylist Lip Liner

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Oriflames nya makeup-linje The ONE har superfina läppennor, och jag fick hem en sådan för någon vecka sen som jag tänkte visa er nu :)

  “Coral Ideal” är den nyansen som jag har, och den är verkligen ursnygg! Miska tittade på mig och sa “den där gillar jag!” :) Färgen är mörk corall och den är så klar så att den nästan lyser lite neon-aktigt!

  Colour Stylist Lip Liner heter pennorna och kostar nu 79 kronor på Oriflame.se istället för ord. pris 110 kronor! Pennorna innehåller vaxer och hyaluronsyra som återfuktar läpparna.

  Pennan är ett stift som man skruvar upp, den är lätt att applicera, konsistensen är krämig men blir ganska torr efter en stund. Hållbarheten är bra!

  Det ser inte lika fint ut på bild som i verkligheten tyvärr, jag fick inte riktigt till det. Den ser lite mer röd ut och inte lika “lysig” som i verkligheten, men jag visar bild ändå så ni ändå får ett hum om färgen :) Det kanske beror på färginställningen på allas dataskärmar också, vissa kanske ser den som det ser ut!

  - Annons -

  Någon av er som testat dessa? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish