Oriflame The One – Volume Blast Mascara

  - Annons -

  Jag har hittat en ny pärla till min mascarasamling, som är helt underbar till mina ögonfransar!!!

  Oriflame lanserade precis sitt nya varumärke The ONE, jag vet inte exakta datumet när det går att köpa via Internet på Oriflame.se, men jag antar att det är väldigt, väldigt snart.

  Och den nya mascaran jag pratar om kommer alltså från den nya The ONE-serien, den heter ”Volume Blast Mascara” och finns i svart och blåsvart.

  IMG_7786_111

  Den matchar mina naglar från Nails Uppsala också, hehe ;)

  - Annons -

  I goodiebagen jag fick i tisdags låg bland annat den nya mascaran, och redan på tåget hem då jag fick sällskap av Tove Castor som har jobbat på Fashion Week, så inspekterade vi den och båda två sa direkt att vi älskar mascaraborsten! Precis i vår smak.

  Jag är ju ett stort fan av gummiborstar med små taggar, som separerar ögonfransarna och fångar upp även de små fransarna närmast ögonvrån.

  IMG_7800_111

  Det jag tycker mycket om med just denna mascara, är att den faktiskt även ger väldigt mycket längd och volym! Det kan vara lite svårt med andra gummiborstar annars kan jag tycka, eftersom dom separerar fransarna så bra så får man inte alltid till den där ”fylliga” känslan.

  Mascaran är enkel att jobba med, kladdar inte, klumpar inte, går att jobba med ganska länge utan att den torkar eller klumpar ihop fransarna. Dessutom ger den fantastiskt snygga fransar och sitter bra hela dagen utan att hamna under ögonen.

  oriflame-the-one-mascara

   

  Jag kan även tillägga att jag inte har världens bästa fransperiod just nu, dom håller på att bytas ut så vissa är långa och sitter knappt kvar utan hänger ner i ögonen så man får dra bort dom, medan andra håller på att växa ut och är korta och svåra att jobba med. Men det syns ju knappt med denna mascara!

  Två tummar upp! Och två stortår… eller nått ;)

  Den rekommenderas starkt med andra ord!

  - Annons -
  Helena Amiley
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish