Paese Opal Eyeshadow Swatch

  - Annons -

  Idag har jag fotat swatch-bilder på de nya ögonskuggspaletterna Paese Opal Eyeshadow som nu finns på Byher.se :)

  De är typ ett mellanting mellan matta och skimriga, för de innehåller inga små glitterkorn så de är inte skimriga, men de är så himla lystergivande att det inte riktigt går att kalla dom för matta heller.

  Här har ni i alla fall alla 15 färger!

  paese-ögonskuggor-swatchbild

  Paletterna innehåller alltså tre ögonskuggor och kostar 79 kronor! Klicka på bilden om ni vill se större bild på färgerna.

  - Annons -

  paeseskuggor

  Vilken är er favorit? :)

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  6 KOMMENTARER

  1. Cafe latte, Colorado och Golden brown brev spontant mina favoriter om jag ska välja. Skulle va grevling se en sminkning med Golden Brown om den blir så snygg som jag tror :)

  2. Hej Helena!
   Har följt din blogg ett tag nu och har bestämt mig för att börja lite smått med att byta ut mitt smink och hudvård (som jag inte har någon alls just nu) och testa på det här med naturliga ingredienser. Du har verkligen inspirerat mig till detta men jag är lite osäker på det är området så min fråga till dig är:

   Har du något tips på ett bra startpaket med produkter som jag “måste” ha? Både hudvård och smink. Jag tror att jag har blandhy med en fet t-zon och haka plus att jag får acne väldigt lätt och har haft en hel del problem med det sen tonåren. Nu vill jag verkligen hitta några bra produkter som verkligen fungerar!

   Tack för en väldigt bra blogg! :)

   • Kuul, det tycker jag absolut att du ska :) Allt känns så mycket bättre med naturligt! Och mycket ÄR bättre också. Jag skulle kunna prata om detta hur länge som helst, tror det får bli ett inlägg av det istället så är det enklare för båda oss :) Kraam!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish