Parfymerna Feguia 1833 – Nu på Eleven.se!

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  Förra hösten så bloggade jag om parfymen Aqua Magnoliana från det fina parfymmärket Feguia 1833, en parfym som snabbt blev en favorit hos mig! Jag bloggade om den efter att ha doftat på den (läs sniffat i typ 10 minuter) på ett event jag var på med Beauty.theyouway.se. Den fick inte följa med mig hem då, plånboken sa nej, men några veckor senare kom den i ett fint paket på posten av en underbar läsare som läst mitt tips och köpt den, och var så nöjd över tipset att hon ville tacka mig, och köpte därför en till mig också ♥♥♥

  Efter mina blogginlägg om denna skönhet så har jag fått en del mail av personer som undrar var den finns att köpa. Beauty.theyouway.se finns nämligen inte längre, och det var den enda sidan (i alla fall den enda svenska) som sålde den online. Jag vet att den finns på NK, men det hjälper ju inte personer utanför Stockholm.

  MEN NU kära vänner såg jag av en slump att den finns på Eleven.se, och inte nog med det, den är inte lika dyr där heller som den var på theyouway :) Nu finns den i två olika storlekar och ni hittar båda här!

  1420917366-7902

  Så här beskrivs doften:
  ”Ren och frisk doft av magnolia med ett uns av citrus och sötma. Doften är en hyllning till Magnolia Amazonica – ett träd som kan växa till en höjd på över 60 meter. Nattetid öppnar sig deras vita lysande blommor och sprider en euforisk doft. Huvudnoter: Amazon magnolia, Santalum album, Grandiflorum jasmin Parfymen kommer i en exklusiv handgjord träbox med lock.”

  - Annons -

  Doftnoter:
  Magnolia, citrus och jasmin.

  Ska jag beskriva parfymen med bara tre ord så är det utan tvekan frisk, ren och fräsch, den går lite åt det söta hållet samtidigt som den även doftar lite syrligt.

  Det är en klassisk doft där man bara tänker att personen doftar gott, och inte att personen har en god parfym. Den blir inte alls stickigt stark eller sliskigt söt på något vis, utan har en helt perfekt balans!

  Och det märks att den är lyxig även när man sprayar, för när man trycker så är det inte en hård sprutt-sprayning som kommer, utan den är mjuk och ”långsam” så man hinner svepa med flaskan så att all parfym inte hamnar på samma område. Dessutom behöver man inte trycka ner helt, och kan därför variera om man vill ha en hel sprayning eller bara litegrann.

  Doften håller i sig länge trots att det är edp, och trots priset så får den ändå fem av fem stjärnor av mig!

  1424505354-7902

  Bjuder på en bild från eventet, här står jag med parfymen i handen och är helt inne i all info jag får höra om märket :) Av alla parfymerna på bordet så var det Agua Magnoliana som jag föll för mest!

  Fueguia 1833 är ett Sydamerikanskt doftmärke som tillverkar parfymer i sitt eget laboratorie i Buenos Aires. Grundaren Julian Bedel tar fram unika dofter med inspiration och ingredienser från Patagoniens natur, och företaget har ett stort miljötänk – varje parfym är gjord för hand och tappas på flaska av återvunnet glas.

  De handskrivna etiketterna gör dessutom att varje flaska blir unik! Underbart! :)

  Vill ni unna er lite extra lyx, eller inte vet vad ni ska ge för fin present till en person ni tycker mycket om, då kan jag absolut rekommendera Fueguia 1833 Agua Magnoliana, jag är så glad att jag har den!

  - Annons -

  Hoppas ni alla får en underbar onsdag ♥

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  1. Det kanske är för att eleven.se och beaty the you way har slagits ihop. Eleven köpte nämligen upp Beaty t.u.w ;-)

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish