Peach gold eyeshadow tutorial

  - Annons -

  Den persikaguldiga ögonskuggan som jag har i ögonvrån och som eyelinervinge i den här sminkningen är jag så himla kär i! Skulle kunna ha den exakt varje dag! :)

  Ett tips för att få skimriga skuggor mer metalliska är att applicera dom med en fuktad pensel, och jag brukar spraya på fixing mist istället för att fukta med vatten så blir det mer hållbart. Men jag använder ändå alltid primer under också.

  Hoppas ni gillar looken ni också!

  Färgad ansiktsprimer – glo tinted primer spf 30 (Medium)
  Concealer –
   glo Under eye concealer (Beige)
  Puder som neutraliserar rödhet glo Redness relief powder
  Contouring – Contouring Palette (2)
  Rouge – Blush (35)
  Fixing Mist – Pixi Makeup Fixing Mist
  Puder – Paese Bamboo Silk Powder

  - Annons -

  Brynpenna – glo Skin Beauty Micro Brow Liner (Raven)

  Läppenna – glo Lip Pencil (Java) i konturerna
  Läppstift – glo Suede Matte Crayon (Monogram) i mitten

  Förut använde jag mycket bruna och “my lips but better”-färger, men den senaste tiden har jag använt mer färgstarka nyansen som rosa, mörkrosa, korall och rött. Men nu är jag helt inne i dom brunare tonerna igen, jag känner mig så himla fin i det!

  Jag gillar ögonmakeupen för den var rolig att göra, med lite olika skiftningar och småpill, men ändå blev helheten inte super-sminkad utan ganska neutral i tonerna :)

  1. Ögonskuggsprimer, Pixi eye bright primer
  2. Persikaguldig ögonskugga i ögonvrån, glo Shadow Quartet (Rebel angel) (applicerat med fixing mist-fuktad pensel)
  3. Samma ögonskugga som en eyelinervinge
  4. Svart ögonskugga i nederdelen av eyelinervingen, Paese kashmir eyeshadow (602)
  5. Vit ögonskugga under eyelinervingen, i ögonvrån och innerst på ögonlocket, Paese kashmir eyeshadow (601)
  6. Ljus ögonskugga på resten av ögonlocket, Paese kashmir eyeshadow (667)
   Brun ögonskugga längs globlinjen, Paese Contouring palette (no 2) (samma som i ansiktet)
  7. Brun ögonskugga under ögat också
  8. Svart mascara på övre fransarna, Magnetic lash mascara

  Den ljusa vattenlinjen i ögat är tatuerad så den har jag permanent, för exakt samma resultat som denna sminkning så kan man komplettera med glo Eye Pencil (Peach)

  Nu har jag vant mig helt vid att vara blond (det tog en liten stund hehe) och känner att den här frisyren är såå jag! Jättekul :) Det enda jag har gjort är att sova med två inbakade flätor (eller utbakade heter varianten tror jag) sen på morgonen så sprayar jag i torrschampo och rufsar runt, och för varje dag som går så blir håret fluffigare och fluffigare – vilket jag älskar!

  Jag hade bestämt mig för att permanenta håret trots att alla frisörer avråder från det när man har blekt håret, men nu när jag klippt till denna längd och blekt så får jag lite samma effekt av bara flätor så jag tror att jag kanske ska släppa permanent-tankarna. För det är det här lite smålockiga och slarviga jag vill åt, lite Carrie Bradshaw / Christine Meltzer / Shakira typ :)

  - Annons -

  Även om jag sätter upp det i en snabb slarvig knut nu så ser det ändå livfullt ut, så skönt!

  Nu ska jag sluta babbla :) Hoppas ni gillar hela looken och fortsätter att bli inspirerade av mina bilder! Jag blir så glad varje gång jag får en kommentar ♥

  Kram på er!

  - Annons -
  Föregående artikelVad passar man i?
  Nästa artikelSolskydd & bronzer i dekolletaget
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish