Perrie Edwards Smokey Eye

  - Annons -

  När jag fixade naglarna på Nails Uppsala för någon vecka sedan, så var det en jättesnäll kille där som frågade mig om jag brukar få höra att jag är lik en speciell kändis. Han tyckte nämligen att jag är skrämmande lik Perrie Edwards!

  Jag visste inte ens vem det var, men när han googlade fram bilder så blev jag ju väldigt glad – hon är ju toksnygg! Och nageltjejen Christina höll med också, så det var bara att tacka och bocka :) Vad tycker ni? Googla och titta!

  Dagens sminkning har i alla fall därför blivit inspirerad av henne!

  Smokey eyes och nudeläppar är en av lookerna hon har väldigt ofta, så det var en sådan sminkning jag gjorde idag. Jag har faktiskt även gjort en av hennes naturligare varianter, som ni kommer få se på Modernmom.se lite senare så håll utkik där!

  En sotning med mycket fokus under ögat.

  - Annons -

  perrie-edwards-makeup

  Ljus ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Pür Minerals Eyeshadow Trio (Rock Goddess)
  Svart ögonskugga sotat på hela ögonlocket och undre fransraden, Pür Minerals Eyeshadow Trio (Rock Goddess)
  Svart kajalpenna länga vattenlinjen och övre fransraden, Emite Makeup Eye Pencil.
  Svarta lösögonfransar, Creative Make Up Tunna lösögonfransar.
  Svart mascara på alla fransarna, Oriflame Volume Blast Mascara.

  perrie-edwards-smokey-eye-makeup

  Nudeläppar, Peggy Sage Lipstick (Beige Rose)

  Hoppas ni gillade looken och har en underbar fredag!

  - Annons -
  Föregående artikelPermanent makeup
  Nästa artikelVårskuggor!
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  7 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish