Peter Thomas Roth CC-Cream

  Inlägget innehåller annonslänkar.

  - Annons -

  En CC-cream påminner om en foundation, men är inte lika täckande utan fokuserar på att korrigera hudtonen, därav namnet CC som står för complexion correction. Dessutom innehåller en CC-cream ofta mer positiva egenskaper än vad en vanlig foundation gör.

  En CC-cream som jag verkligen kan rekommendera inför sommaren är Peter Thomas Roth CC Cream Complexion Correction, den får två tummar upp av mig! :)

  Peter Thomas Roth CC Cream innehåller spf 30, så det är verkligen bra när man ska vistas i solen! Och glöm inte att vårsolen också är stark även fast det inte är sommarvarmt än.

  Dessutom innehåller den ingredienser som vårdar, skyddar och återfuktar huden samt anti age som minskar rynkor och fina linjer!

  Jag tycker att den har allt jag önskar av en CC-cream! Små blemmor syns igenom lite (men ser betydligt bättre ut än innan) och den ger en fin lyster, så resultatet ser väldigt naturligt ut och ansiktet tappar inte sin form. Samtidigt som hudtonen blir otroligt jämn och fin :)

  - Annons -

  När man vill ha ett så naturligt resultat som möjligt så får man inte stirra sig blind på småskavanker som man egentligen vill täcka/ljusa upp, för det är när dom försvinner som man blir “platt och onaturlig” eller vad man ska säga :) Men blemmor och skuggor tycker inte jag stör så mycket, så länge hudtonen i övrigt är jämn och fin – och det blir den med denna!

  Sammanfattning – Peter Thomas Roth CC-Cream är en jättebra CC-cream som jämnar ut hudtonen utan att ge för mycket täckning, jättebra om man är ute efter ett naturligt men felfritt resultat. Ger en fin lyster och känns skön på huden. Innehåller spf 30, vårdande ämnen och anti age vilket ger produkten en extra tummen upp!

  För mig är den inte ultimat till hudtypen då jag är väldigt oljig och behöver effektiva nedmattande produkter, men hållbarheten är trots det ändå väldigt bra, fick pudra mig lite extra bara :)

  En tub kostar 485 kronor och innehåller 50 ml. Den finns i fyra olika nyanser, jag har light/medium på bilden, men det finns en ljusare också som bara heter light.

  Finns att köpa på bland annat HÄR :)

  Två tummar upp av mig alltså! Någon av er som testat? Vad tyckte ni? :)

   

  - Annons -
  Helena Amileyhttps://www.imakeyousmile.se
  Jag skriver mest om skönhet men bjuder även på glimtar från entreprenörlivet och bygget av vår egen camper van. Vanlife here we come!

  2 KOMMENTARER

  Skriv en kommentar! :)

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Relaterade inlägg

  Senaste inläggen

  sv_SESwedish